Wij zijn SKVR, The Creative Network

Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen erbij hoort. Met gelijke kansen voor iedereen. Met ontmoetingen. SKVR verbindt. We doen dit met kunst- en cultuuractiviteiten voor alle Rotterdammers. Maar we zijn meer dan de optelsom van de activiteiten. We zijn een creatief netwerk. Van deelnemers, cursisten en kunstprofessionals. Partners in het onderwijs, in de wijk en bij maatschappelijke organisaties in de stad. Relaties, vrienden en geïnteresseerden. Jij bent ook onderdeel van het netwerk! 

Uitgelicht

Nieuws

Op de trappen van het stadhuis én in de studio: kinderen basisschool de Globetrotter zingen mee met ‘t eindejaarslied

Op 8 december ontsteekt burgemeester Ahmed Aboutaleb om 18:00 uur de kerstboomlichtjes voor het stadhuis op de Coolsingel. 180 kinderen uit Rotterdam Zuid zingen dan het eindejaarslied. Ook 17 kinderen van de Globetrotter uit Katendrecht, een van de SKVR-scholen voor primair onderwijs, zingen mee.
Lees meer

Certificaten VVE-training voor enthousiaste kunstvakdocenten

‘Ja! We gaan voor de VVE-training!’ Lotte Klein, coördinator jonge kind en VVE-trainer, reikte dinsdag 28 november met trots certificaten uit aan de 6 deelnemers van haar VVE-training Uk & Puk.
Lees meer

Zit die deuk in je plan? Een interview met Kees Buckens

Kees Buckens is docent beeldhouwen. En werkt al meer dan 25 jaar voor SKVR. Wie is Kees en wat maakt dat cursisten graag les bij hem volgen? Vier vragen voor Kees.
Lees meer
Agenda
07 december 2023

Rap en producing

Rap en Producing verwelkomt jongeren van 12 tot 27 jaar. Elke donderdagavond. Of je nu een artiest bent of gewoon nieuwsgierig, de deuren staan open voor iedereen. Laat je horen door de beats en ontdek jouw unieke sound.
Lees meer
11 december 2023

Naaicafé

In het SKVR Naaicafé Hillevliet ga je zelfstandig aan de slag. Het is er altijd gezellig op de maandagochtend. En je krijgt advies van een ervaren docent.
Lees meer
11 december 2023

Jazznight

All that jazz! SKVR bands van de jazzschool swingen als vanouds. Bij SKVR WMDC. Met twee podia in festival-setting.
Lees meer