SKVR in Noord

  • Voor de hele familie
  • Gezellige activiteiten
  • Voor én met de wijk en de stad
  • Volg een cursus
SKVR in Noord

Welkom

In Rotterdam Noord vind je SKVR Ringdijk, Ringdijk 50. Daarnaast ben je welkom bij De Buurvrouw. Ook verzorgen we cursussen op de Goede Herderschool en bij basisschool Park16Hoven. Alle adressen vind je onderaan deze pagina.

De hele familie is welkom! Van Muziek op schoot voor de allerkleinsten tot creatieve cursussen voor ouderen. Kom gezellig meedoen. Benieuwd wat er voor jou te doen is in Noord? Hieronder vind je alle mogelijkheden.

Kies je cursus in Noord

Activiteiten in Noord - Agenda
13 september 2024

Auditie Dansmakers

Kun je goed samenwerken? Ben je creatief? Durf je je podium te pakken? Doe auditie voor dansmakers!
Lees meer
01 januari 2026

Nieuwe activiteiten in ontwikkeling

We zijn altijd bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Houd de agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf je altijd op de hoogte.
Lees meer
Nieuws

700 basisschoolkinderen geven 7 IKEI-concerten

Meer dan 700 leerlingen van 29 Rotterdamse basisscholen nemen deze week deel aan de 7 Ieder Kind een Instrument (IKEI) concerten. Samen met musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het New Rotterdam Jazz Orchestra. Op het podium in de Grote Zaal van de Doelen.
Lees meer

Het is bijna zover: Laat je zien! Festival van de amateurkunst in de Doelen

Op maandag 17 juni start het vijfdaagse SKVR festival van de amateurkunst in de Doelen. Maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 is er programma met muzikale voorstellingen, dans en theater. Boek snel je gratis ticket, want de verkoop gaat hard.
Lees meer

Damla-Neris winnaar Gouden Muziekwens, neemt met haar vader lied op

Damla-Neris (9 jaar) won in de Landelijke Muziekweek de Gouden Muziekwens van SKVR. Op 28 mei verzilverde zij deze wens en nam zij samen met haar vader een lied op. In de studio van Kiiro Music.
Lees meer

Dit zijn de cursuslocaties in Noord