Terug naar het overzicht

Werken bij SKVR

Vervangersvacature: Muziekdocent PO

 • Wil je met plezier muziekles geven aan leerlingen in het basisonderwijs, zonder jezelf meteen vast te leggen voor een bepaalde periode?
 • Ben je een docent die muziek ook als vakoverstijgend middel kan en wil inzetten?
 • Kun jij lesgeven in het Nederlands?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij zijn SKVR, The Creative Network.

Cultuurbeoefening mogelijk maken. Dat is wat we doen, samen met bijna 700 kunstprofessionals. We brengen elk jaar meer dan 100.000 mensen in aanraking met cultuur en creativiteit. Op scholen, in onze eigen gebouwen en op locaties in de wijk. SKVR is er werkelijk voor alle Rotterdammers. Of je nu 0 of 100 bent.

Onze kenmerkende gele cirkel gidst iedereen naar zijn eigen creativiteit. Naar eindeloze mogelijkheden. SKVR bestaat uit oneindig veel gele cirkels. Kunstprofessionals, scholen, wijken, maatschappelijke projecten. Wij zijn die gele cirkels. Met z’n allen. En samen vormen we een nieuwe verbinding. Betrokken. Met plezier. Open. Veelzijdig. Met lef. Samen zijn we SKVR.

Word onderdeel van The Creative Network. Je bent welkom.

Dit ga je doen

Je geeft als vervanger algemene muziekles of instrumentale les op één of meer scholen in Rotterdam. Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en beschikbaarheid vervang je lessen op scholen die meedoen aan één van de volgende programma’s van SKVR: IKEI, cultuurcoach of KunstID. Voor meer informatie over deze programma’s kun je kijken op de website van SKVR Onderwijs.

Hier kun je jezelf in vinden:

 • Je bent muziekdocent of hebt ervaring met muziekles geven in het primair
  onderwijs.
 • Je vindt het belangrijk dat leerlingen met plezier leren en maakt hierbij
  graag gebruik van je veelzijdigheid als docent en muzikant.
 • Je kunt leerlingen prikkelen, uitdagen en enthousiasmeren.

Wat wij je bieden

 • Lesgeven op oproepbasis, aantal uur in overleg
 • Een uitdagende en veelzijdige werkomgeving, met ruimte voor de ontwikkeling van jouzelf en nieuwe projecten.
 • Werkzaamheden die je prima kunt combineren met je eigen onderneming, uitvoeringspraktijk, jonge/schoolgaande kinderen, mantelzorg of een (deeltijd)studie. Jouw uren en werktijden zijn flexibel, afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid.
 • Afhankelijk van de afstand een tegemoetkoming in de reiskosten. Als zelfstandig ondernemer op opdrachtbasis ontvang je een vergoeding,
  afhankelijk van jouw ervaring, tussen de € 49,01 - € 60,57 per lesuur en € 32,68 – € 40,38 per uur voor de overige werkzaamheden.

Solliciteren?

Laat ons weten wat jouw motivatie is om aan de slag te gaan bij SKVR. Stuur jouw motivatie en CV op, onder vermelding van 'Vacature muziekdocent PO - vervangerspool' naar sollicitaties@skvr.nl, t.a.v. Djoke de Vries, coördinator onderwijs. 

Vragen

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan met Djoke de Vries op 06-28415389.