Agenda

29 februari 2024

Creative Space Event

Creative Space bij SKVR Hillevliet krijgt steeds meer vorm. Check tijdens dit event de workshops en optredens. We maken er een feestje van! Voor iedereen tussen 12 en 27 jaar die zin heeft in een leuke avond.
Lees meer
04 maart 2024

Naaicafé

In het SKVR Naaicafé Hillevliet ga je zelfstandig aan de slag. Het is er altijd gezellig op de maandagochtend. En je krijgt advies van een ervaren docent.
Lees meer
06 maart 2024 — 25 maart 2024

Schilder je mee tentoonstelling

Met veel trots kondigen we aan dat de kunstwerken die gemaakt zijn tijdens de lessenreeks ‘Schilder je mee?’ worden tentoongesteld!
Lees meer
06 maart 2024

Beleef het mee

SKVR geeft jou en je jonge kind een heerlijke woensdagochtend cadeau. Je dreumes, peuter of kleuter ontdekt steeds weer iets nieuws.
Lees meer
08 maart 2024

Dansmakers XL

Bij Dansmakers XL wordt er intensief samengewerkt met professionele dansgezelschappen uit Rotterdam. Dit seizoen staat ZIEL van Conny Janssen Danst op het programma.
Lees meer
09 maart 2024

Blazersdag 2024: Workshops en samenspel

Grijp je kans en blaas lekker mee op dé SKVR-Blazersdag 2024 'Vrij en vol vertrouwen'. Een dag vol workshops, samenspel en een knallende afsluiting met het blaasorkest. Maak samen muziek. Plezier gegarandeerd!
Lees meer
10 maart 2024

Internationale Vrouwendag & E Yaya den nos historia

In verband met Internationale Vrouwendag op 8 maart 2024 met als thema 'Eén wereld, duizend vrouwen' presenteert 'Dia di Tula | Kadena Kibrá' op zondag 10 maart een bijzonder informatief programma in het Nederlands getiteld 'E yaya den nos historia'.
Lees meer
21 maart 2024

Fanatics voorronde 3

Fanatics het talentenpodium van Rotterdam. Denk jij dat jouw discipline op een podium past? Meld je dan snel aan of kom met ons viben en talent checken.
Lees meer
22 maart 2024

Symposium Iedereen is een kunstenaar

Welkom op 22 maart in plaats van 19 januari! In 2023 startten Aafje en SKVR de pilot 'Iedereen is een kunstenaar', hybride kunstworkshops voor Rotterdamse ouderen. Dit symposium maakt deel uit van de pilot en gaat over impact, ervaringen en kennisdeling. Voor professionals uit zorg- en welzijnsinstellingen, artsen, beleidsmakers, mantelzorgers, kunstenaars en andere belangstellenden.
Lees meer