Nieuws & Agenda

Nieuws

1e cursussen Hennekijn gestart op nieuwe plek

De eerste dans- en bijna alle theatercursussen hebben een mooie plek gevonden in de panden van Jeugdtheater Hofplein aan het Benthemplein en de Pieter de Hoochweg. Ze zijn hier in februari gestart. We zijn blij hier zo warm te zijn ontvangen.
Lees meer

De didactiek van SKVR Tech. Een interview met Suzanne Ypma

Suzanne Ypma is gek op Tech. Dat ontwikkelt zij al jaren binnen SKVR. Sinds 1 januari is Suzanne bij The Creative Network ontwikkeladviseur innovatie.
Lees meer

Mooie kennismaking met kunsteducatie via SKVR voor Rotterdamse basisscholen

Rotterdamse basisscholen, die nog geen intensieve samenwerking met SKVR hebben, bieden we nu de mogelijkheid om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met onze werkwijze, onze kunstvakdocenten en het plezier van kunstlessen.
Lees meer
Agenda
04 maart 2024

Naaicafé

In het SKVR Naaicafé Hillevliet ga je zelfstandig aan de slag. Het is er altijd gezellig op de maandagochtend. En je krijgt advies van een ervaren docent.
Lees meer
06 maart 2024 — 25 maart 2024

Schilder je mee tentoonstelling

Met veel trots kondigen we aan dat de kunstwerken die gemaakt zijn tijdens de lessenreeks ‘Schilder je mee?’ worden tentoongesteld!
Lees meer
08 maart 2024

Dansmakers XL

Bij Dansmakers XL wordt er intensief samengewerkt met professionele dansgezelschappen uit Rotterdam. Dit seizoen staat ZIEL van Conny Janssen Danst op het programma.
Lees meer