Nieuws

Laat je zien! SKVR-Amateurkunstfestival in de Doelen groot feest

Wat hebben we genoten van jullie tijdens het amateurkunstfestival Laat je zien! Het creatieve netwerk op z'n best.
Lees meer

700 basisschoolkinderen geven 7 IKEI-concerten

Meer dan 700 leerlingen van 29 Rotterdamse basisscholen nemen deze week deel aan de 7 Ieder Kind een Instrument (IKEI) concerten. Samen met musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het New Rotterdam Jazz Orchestra. Op het podium in de Grote Zaal van de Doelen.
Lees meer

Nu te bekijken: Publieksjaarverslag 2023

Graag nemen we je mee door de highlights van ons jaarverslag 2023. We hebben weer veel moois bereikt vanuit The Creative Network. Samen met onze partners in de stad.
Lees meer

Presentatie onderzoeksresultaten Slim Organiseren met inzet van (kunst)vakdocenten

Op maandag 1 juli presenteren KCR en SKVR de onderzoeksresultaten van de pilot Slim Organiseren met inzet van (kunst)vakdocenten. Dit onderzoek laat zien wat de succesfactoren zijn bij het inzetten van externe (kunst)vakdocenten ter verlichting van de werkdruk én de verrijking van het curriculum.
Lees meer

Het is bijna zover: Laat je zien! Festival van de amateurkunst in de Doelen

Op maandag 17 juni start het vijfdaagse SKVR festival van de amateurkunst in de Doelen. Maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 is er programma met muzikale voorstellingen, dans en theater. Boek snel je gratis ticket, want de verkoop gaat hard.
Lees meer

Damla-Neris winnaar Gouden Muziekwens, neemt met haar vader lied op

Damla-Neris (9 jaar) won in de Landelijke Muziekweek de Gouden Muziekwens van SKVR. Op 28 mei verzilverde zij deze wens en nam zij samen met haar vader een lied op. In de studio van Kiiro Music.
Lees meer

Heidy Knol treedt aan als directeur ad interim bij SKVR, The Creative Network

Heidy Knol treedt per 1 juni aan als directeur-bestuurder ad interim van SKVR, The Creative Network.
Lees meer

Nieuwe samenwerking SKVR met Centre for Arts & Sciences Education

Directeur Anne Nigten van Centre for Arts & Sciences Education (CASE) en SKVR directeur-bestuurder Claudia Doesburg ondertekenden een nieuwe samenwerking rondom onderwijsinnovatie.
Lees meer

Samenwerken om het muziekonderwijs te versterken

ZangExpress en SKVR werken samen aan de duurzame verankering en versterking van muziekonderwijs op scholen voor primair onderwijs. Dit hebben we vandaag bekrachtigd in een convenant.
Lees meer