SKVR Zakelijk

SKVR is de creatieve partner voor alle Rotterdammers. Wij werken graag met je samen aan inspirerende projecten en activiteiten om Rotterdam een beetje mooier te maken.

  • creatief
  • professioneel
  • ondernemend
  • betrokken 
SKVR In Bedrijf

Creatieve teamuitjes, teambuilding en trainingen voor bedrijven, groepen en organisaties. Kies uit ons aanbod of vraag om maatwerk voor je bedrijfsuitje. Alles voor een topdag in Rotterdam met je collega's. 

Naar SKVR In Bedrijf
Zaalverhuur

Presenteren in een theaterzaal, brainstormen tussen de kwasten of een ruimte met alle technische faciliteiten voor een stevige werksessie? Bij SKVR vind je het allemaal. In hartje centrum, de ideale spot voor jouw activiteit of evenement

Naar de zalen
Support Fons

Support Fons is het muzikale goede doel van SKVR. Wij gunnen ieder Rotterdams kind het plezier van samen muziek maken. Word je ook Supporter?

naar Support Fons
In de wijk

Kunsteducatie gaat over meer dan creativiteit. Het aanleren van sociale vaardigheden, het creëren van ontmoetingen, werken aan een gezonde leefstijl. Deze aspecten staan centraal in onze sociale projecten.

Naar de wijkprojecten
Partners

SKVR staat midden in de stad en werkt tot in de haarvaten van de Rotterdamse wijken. Dat doen we gelukkig niet alleen maar met vele creatieve, sociale en zakelijke partners.

Naar Partners
NIeuws

SKVR gaat naar Zuid

In januari 2022 trekt SKVR in De Hillevliet in Hillesluis.
Lees meer