Schilderen, beeldhouwen, tekenen en meer

Kunstenaar in de dop maar nog geen Van Gogh? Met een van onze cursussen Beeldende Kunst til je jouw schilder- of tekenskills naar een hoger level.

Inspirerende kunstenaars en docenten? Hebben we. Jou iets leren én inspireren over beeldende kunst? Kunnen ze! Onze schilder-, teken, portret- en modelcursussen volg je op verschillende locaties in Rotterdam. Penseel en ezel mag je thuis laten, daar zorgen wij voor. 

Zie ook 'Materiaal: Kosten en winkel'

Nóg meer kunstvormen ontdekken? Check Mode & Design

‘Jong’ en ‘exposeren’ passen bij ons gewoon in dezelfde zin. Onze kunstcursussen zijn voor iedereen, dus ook voor de kids. Je werk wordt geëxposeerd in onze gebouwen, meenemen mag ook natuurlijk.  Groepen worden ingedeeld op leeftijd, wel zo fijn. 

Cursussen bekijken

Je wilt je kunstwerk en favoriete kwasten veiligstellen. Logisch. Voor € 12,50 per cursusseizoen (excl. € 12,50 borg) huur je een locker. Onze klantenservice helpt je verder. 

Kijk, soms lukt iets in één keer en soms heb je twintig pogingen (en twintig nieuwe vellen papier) nodig. Iedereen is verschillend, en dat is oké. 

Materiaalkosten zijn om die reden niet standaard inbegrepen bij de cursusprijs. Iedereen betaalt naar eigen gebruik. Zo niet, dan staat dat bij de cursusomschrijving. 

Op de eerste verdieping van onze locatie in Rotterdam Centrum vind je een kleine materialenwinkel met basismaterialen. Handig!  

Openingstijden (op cursusdagen):
09.45 - 10.15 uur
13.15 - 13.45 uur
16.15 - 16.45 uur
19.15 - 19.45 uur

Hoé tof is het om jouw eigen kunst in een galerie te zien hangen? SKVR heeft zo’n galerie. Galerie Hennekijn. Oké, momenteel fungeert -ie ook als kantine/vergaderruimte (want verhuizing) - maar dat maakt het niet minder leuk. Je vindt de galerie op de bovenste verdieping van het SKVR-gebouw aan de Hennekijnstraat. 

Openingstijden:
ma-do 10.00- 21.00 uur 
vr-za 10.00- 16.00 uur 
zondag gesloten
Afwijkende openingstijden tijdens vakanties.

Onze Beeldende kunst cursussen