Mode en Design bij SKVR

Steel overal waar je komt de show met jouw unieke ontwerpen! In ons naaiatelier leer je de basis naaitechnieken, patroontekenen en mouleren. Wat is een outfit zonder perfecte accessoires? Onder begeleiding van professionele edelsmeden leer je vorm te geven aan jouw ontworpen sieraden.

Altijd al in jouw eigen kleding willen rondlopen? Dan ben je bij SKVR Mode aan het goede adres. Tijdens de verschillende cursussen komt het hele traject van kleding maken aan bod. Van de basistechnieken tot patronen en van het uitvoeren tot zelf ontwerpen. Ook leer je hoe je omgaat met een naaimachine. 

Bij SKVR Design vind je diverse cursussen op het gebied van toegepaste kunst. Het begint bij jouw eigen ontwerp. Ga concreet aan de slag in de lessen en neem een mooi eindproduct mee naar huis. 

SKVR Mode en Design biedt cursussen op verschillende niveaus. Of je nu pas begint of al jaren ervaring hebt: er is een geschikte cursus voor iedereen. Daarnaast krijg je altijd les van ervaren docenten. Onze docenten zijn allemaal ontwerpers en zijn ambachtelijk onderlegd.

Op locatie Rotterdam Centrum is er een goed uitgerust modeatelier. Als SKVR Mode cursist werk je regelmatig in deze inspirerende omgeving. SKVR Design cursisten maken hun sieraden en objecten in de edelsmeedwerkplaats.

 

Als SKVR Mode cursist kun je gebruikmaken van basismaterialen zoals garen en potloden. Deze materialen zijn standaard aanwezig in de lesruimte. Ook zijn de kosten van deze materialen inbegrepen in het cursusgeld.

Er bestaat de mogelijkheid om voor de opslag van materialen een locker te huren voor € 12,50 per locker, per cursusseizoen (excl. €12,50 borg). Meer informatie is verkrijgbaar via SKVR Klantenservice

Onze Mode & Design cursussen