Student voor een groep

  • Voor studenten die met kinderen werken
  • Leer creatieve activiteiten inzetten 
  • In Beeldend, Dans en Muziek

«Terug naar vorige pagina

Voor studenten die met kinderen gaan werken

Werk met kinderen aan hun concentratie of geef ze nieuwe energie met korte opdrachten die je zonder voorbereiding uitvoert. De workshops Kunstappetizers richten zich op MBO studenten die in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar gaan werken, bijvoorbeeld bij een BSO, kinderdagverblijf of als onderwijsassistent. De workshops geven inspiratie en praktische handvatten voor het inzetten van activiteiten als aanvulling op het bestaande programma van de (toekomstige) werkplek. De workshops versterken elkaar en zijn daarom ook als lessenserie in te zetten. Daarnaast is het mogelijk om de workshops te combineren met workshops die werken aan een professionele beroepshouding.

Kunstappetizers workshops

Kunst Appetizers
Kunst Appetizers

Workshop van 2 uur 

Jouw studenten leren in twee uur verschillende beeldende opdrachten. Deze kunnen zij inzetten in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld bij een BSO of kinderdagverblijf.

Volledige omschrijving
Muziek Appetizers
Muziek Appetizers

Workshop van 2 uur

Muziek Appetizers geeft jouw studenten handvatten om beweging en muziek in te kunnen zetten in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld bij een BSO of kinderdagverblijf.

Volledige omschrijving

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.