Voortgezet onderwijs

  • Vraag van de school staat centraal
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Les van kunstvakdocenten
  • Alle kunstvormen bij één aanbieder 
  • Op school of op een SKVR locatie
Door het brede aanbod weet SKVR goed aan te sluiten bij onze leerlingen
CKV coördinator

Waar kunnen we je mee helpen?

NIEUW: Online workshops en activiteiten

Met de online workshops en activiteiten van SKVR gaan je leerlingen in een voor hen vertrouwde online omgeving creatief aan de slag met een ervaren kunstenaar / maker / docent.

Bekijk de mogelijkheden
Make You Move - Naschools Muziek en Dans

Bied je leerlingen de mogelijkheid om na schooltijd, binnen de muren van jouw school op vrijwillige basis, wekelijkse dans of muzieklessen te volgen. 

Bekijk de mogelijkheden
Cultuurtraject Rotterdam

Het Cultuurtraject Rotterdam is een avontuurlijke rondreis voor leerlingen uit het primair, speciaal en voortgezet onderwijs langs de mooiste culturele instellingen van Rotterdam. SKVR is één van deze instellingen. 

Meer informatie

Covid-19

SKVR verzorgt op dit moment weer lessen zoals je van ons gewend bent, bij jouw op school of op onze locaties. Hierbij volgen we de regels van het RIVM en de PO,VO en MBO-Raad en het protocol dat jouw school heeft opgesteld. Kom je met leerlingen of studenten naar één van onze locaties? Dan informeren we je vooraf over het SKVR protocol dat hier van toepassing is. Lees hier ons protocol voor bezoekers van SKVR locaties.

Heb je vragen? We praten je graag bij over de mogelijkheden voor jouw school.
Bel ons op 010 – 271 8320 of mail ons via onderwijs@skvr.nl

Thuis KunstOnderwijs

Tijdens de quarantaine hebben we filmpjes gemaakt met kunstlessen voor thuis. Vaak gemaakt door onze docenten vanuit hun huis. Hier kan je ze terugkijken. De filmpjes zijn vaak ook goed te gebruiken als energizer.