Kunst Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo pedagogisch medewerker (of dergelijke)

Met Kunst Appetizers leren jouw studenten om beeldende kunstopdrachten in te zetten als aanvulling op het programma van hun (toekomstige) werkplek (BSO, kinderdagverblijf, basisschool).

«Terug naar vorige pagina

De workshop Kunst Appetizers is bedoeld voor studenten/docenten die in hun toekomstig beroep gaan werken met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld op een BSO of voorschoolse opvang. De workshop geeft inspiratie en praktische handvatten voor het inzetten van Kunst Appetizers als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

Kunst Appetizers zijn beeldende opdrachten van ongeveer 10 minuten. Studenten ontdekken de kracht van vondsten tijdens het proces. Ze leren creatief denken ten aanzien van het materiaal dat ze voor handen hebben. Ook de toepassing van deze opdrachten in de beroepspraktijk, praktische organisatie en sturing geven aan beeldende activiteiten komen aan bod.

Tip: combineer deze workshop met de workshop Appetizer Dans en Appetizer Muziek.

De studenten maken kennis met basiselementen van beeldende kunst die inzetbaar zijn in hun toekomstige beroep. In deze workshop staan creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken centraal. 

Doelgroep: MBO pedagogiek (of dergelijke)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal 15 (meerdere groepen per keer mogelijk)

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.