Kunst Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo pedagogisch medewerker (of dergelijke)

Met Kunst Appetizers leren jouw studenten om beeldende kunstopdrachten in te zetten als aanvulling op het programma van hun (toekomstige) werkplek (BSO, kinderdagverblijf, basisschool).

«Terug naar vorige pagina

De workshop Kunst Appetizers is bedoeld voor studenten/docenten die in hun toekomstig beroep gaan werken met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld op een BSO of voorschoolse opvang. De workshop geeft inspiratie en praktische handvatten voor het inzetten van Kunst Appetizers als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

Kunst Appetizers zijn beeldende opdrachten van ongeveer 10 minuten. Studenten ontdekken de kracht van vondsten tijdens het proces. Ze leren creatief denken ten aanzien van het materiaal dat ze voor handen hebben. Ook de toepassing van deze opdrachten in de beroepspraktijk, praktische organisatie en sturing geven aan beeldende activiteiten komen aan bod.

Tip: combineer deze workshop met de workshop Appetizer Dans en Appetizer Muziek.

De studenten maken kennis met basiselementen van beeldende kunst die inzetbaar zijn in hun toekomstige beroep. In deze workshop staan creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken centraal. 

Doelgroep: MBO pedagogiek (of dergelijke)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden materiaalkosten gerekend.  
Groepsgrootte: maximaal 15 (meerdere groepen per keer mogelijk)

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)