Professionele beroepshouding - basis

Workshop van 2 uur voor alle niveaus
Ook online mogelijk

Tijdens een stage of op het werk op een representatieve manier overtuigend overkomen. In deze workshop werken de studenten in theaterwerkvormen aan zelfvertrouwen, verbale en non-verbale communicatie, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

«Terug naar vorige pagina

Geef je studenten handvatten waarmee ze tijdens het werk of stage overtuigend overkomen, op de werkvloer op een prettige manier een discussie voeren en de juiste vorm vinden om zich representatief op te stellen. Zo zijn jouw studenten nog beter voorbereid op de beroepspraktijk.
In deze workshop leren de studenten met zelfvertrouwen en eigenheid te spreken over hun werk en zichzelf. Ze vergroten hierbij hun kennis over hun eigen verbale en non-verbale communicatie. Door het inzetten van theaterwerkvormen leert de student probleemoplossend en zelfstandig te denken, sociale vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maken de theaterwerkvormen de student bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Aan bod komt:

  • Omgaan met met zenuwen en stress als je voor een (online)groep staat
  • Persoonlijke kwaliteiten verwerken in een digitaal portfolio
  • Jezelf op een professionele manier presenteren 
  • Contact maken met anderen

Deze workshop is ontwikkeld door theatermakers en docenten Clara Peeters en Erwin Boschmans

Online variant: Voor klassen die online lessen volgen bieden we ook een online-variant. We werken in een voor de studenten vertrouwde online omgeving als Teams of ZOOM.

Tip: Vul deze workshop aan met andere workshops gericht op beroepshouding. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk het overzicht.
 

Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR, op school of digitaal.
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal 15

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.