Professionele beroepshouding - basis

Workshop van 2 uur voor alle niveaus
Ook online mogelijk

Tijdens een stage of op het werk op een representatieve manier overtuigend overkomen. In deze workshop werken de studenten in theaterwerkvormen aan zelfvertrouwen, verbale en non-verbale communicatie, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

«Terug naar vorige pagina

Geef je studenten handvatten waarmee ze tijdens het werk of stage overtuigend overkomen, op de werkvloer op een prettige manier een discussie voeren en de juiste vorm vinden om zich representatief op te stellen. Zo zijn jouw studenten nog beter voorbereid op de beroepspraktijk.
In deze workshop leren de studenten met zelfvertrouwen en eigenheid te spreken over hun werk en zichzelf. Ze vergroten hierbij hun kennis over hun eigen verbale en non-verbale communicatie. Door het inzetten van theaterwerkvormen leert de student probleemoplossend en zelfstandig te denken, sociale vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maken de theaterwerkvormen de student bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Aan bod komt:

  • Omgaan met met zenuwen en stress als je voor een (online)groep staat
  • Persoonlijke kwaliteiten verwerken in een digitaal portfolio
  • Jezelf op een professionele manier presenteren 
  • Contact maken met anderen

Deze workshop is ontwikkeld door theatermakers en docenten Clara Peeters en Erwin Boschmans

Online variant: Voor klassen die online lessen volgen bieden we ook een online-variant. We werken in een voor de studenten vertrouwde online omgeving als Teams of ZOOM.

Tip: Vul deze workshop aan met andere workshops gericht op beroepshouding. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk het overzicht.
 

Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR, op school of digitaal.
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal 15

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)