Koorzang met Megan

Ontdek je stem en ontwikkel zelfvertrouwen in een veilige en ondersteunende omgeving in onze unieke zangpresentatieklas met Megan, oftewel: Harmony Hub.

Prijs voor 8 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 80,00
vanaf 21 jaar
€ 106,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
19:30 - 22:00 uur
05-02-24 t/m 08-04-24
Megan Davis
Maandag
19:30 - 22:00 uur
15-04-24 t/m 24-06-24
Megan Davis
Inschrijven gratis proefles

In Harmony Hub draait alles om het delen van je zangtalent en het vinden van je authentieke stemgeluid. We geloven dat fouten maken een essentieel onderdeel is van groeien als zanger. Wij bieden je een veilige ruimte waar je jezelf kunt zijn en kunt leren van zowel je eigen prestatie als die van anderen. Door persoonlijke feedback van je medecursisten en praktische tips, ervaar je na het zingen van je nummer een merkbare verbetering. De mogelijkheid om direct na de feedback je nummer opnieuw te zingen, helpt je om snel advies in de praktijk te brengen.

Sessie Structuur
Elke Harmony Hub-sessie duurt 2,5 uur en biedt de gelegenheid voor individuele zangpresentaties en constructieve interacties. Deelnemers krijgen de kans hun lied te zingen en waardevolle inzichten en suggesties van medecursisten te ontvangen. Altijd vanuit een positieve en respectvolle benadering, waarbij feedback wordt op een opbouwende manier gegeven. Ongeacht je ervaring, leer je zowel van je eigen prestatie als die van anderen.

Vrije Keuze van lied en stijl
Bij Harmony Hub bepaal jij welk nummer en welke stijl je wilt zingen. Van pop tot klassiek, jazz tot rock en in de taal waar jij je fijn bij voelt. Ook als je je eigen backing tracks of songteksten wilt mee nemen. 

Harmony Hub is meer dan alleen een zangklas; het is een gemeenschap waarin je je passie voor zang deelt. Samen creëren we een ruimte waarin je kunt groeien, leren en je stem kunt laten horen. Of je nu een beginner bent, een gevorderde zanger of een ervaren vocalist.

Een warm welkom staat voor je klaar
Wil je graag ervaren wat Harmony Hub te bieden heeft? Voel je vrij om een try-out bij te wonen en de sfeer zelf te proeven.