Melodic Percussion Group

Een groep jonge, enthousiaste slagwerkers tussen 12 en 20 jaar speelt hier op mallet-instrumenten als marimba, xylofoon en vibrafoon e.a. Ook kom je hier percussie tegen, en drums en piano. De cursisten hebben ruim vier jaar les. Het repertoire is veelzijdig en altijd percussief, en omvat zelfs eigen composities van ensemble-leider Jacco Boganen. Nieuwe projecten met andere ensembles/instrumenten worden zo nu en dan georganiseerd, en een aantal keren per jaar zijn er spannende optredens.

De lesduur kan variëren als er meer of minder cursisten deelnemen. Aangemeld? Een week voordat de cursus start ontvang je een mail met alle informatie. 

Prijs voor 16 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 145,00
vanaf 21 jaar
€ 190,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 7 t/m 55 jaar
  • Gratis voor SKVR muziekleerlingen t/m 24 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:15 - 20:15 uur
06-02-24 t/m 11-06-24
Jacco Boganen
Inschrijven gratis proefles

Ben jij cursist en niet ouder dan 24 jaar en volg je al een jaarcursus bij SKVR Muziek? Je kunt dan gratis deelnemen aan één orkest, ensemble of band. Geef je op via je docent met een inschrijfformulier.

Ben jij 25 jaar of ouder? En wil je deelnemen aan een tweede orkest, ensemble of band? Of ben jij geen leerling bij SKVR Muziek maar wil je toch meespelen? Dat kan! Je betaalt dan het genoemde tarief.