Muziek op schoot 2,5 tot 4 jaar

In deze cursus ontdek je samen met je kind of kleinkind de wereld van muziek. Door met elkaar te zingen, te luisteren, te bewegen en op instrumentjes te spelen, stimuleer je de ontwikkeling van je kind. Er wordt in de les gebruik gemaakt van allerlei kleurrijke materialen zoals sjaaltjes, knuffels, ballen en linten, waardoor de muziek nog meer tot leven komt. De liedjes gaan mee naar huis, zodat je ook thuis met plezier samen muziek kan maken.

Deze cursus is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en hun ouder/verzorger.

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 76,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Orientatie
  • Leeftijd: 2 t/m 4 jaar
  • Samen met ouder/verzorger

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
10:15 - 11:00 uur
28-03-22 t/m 27-06-22
Lianne Vreugdenhil

Muziekles goed voor de ontwikkeling
Wist je dat deze cursus niet alleen ontzettend leuk is voor de kleintjes, maar ook nog goed voor (o.a.) de taalontwikkeling, de motoriek, het associatief vermogen, het samenwerken en de creativiteit? En dat is natuurlijk mooi meegenomen! Telkens wordt de inhoud van de lessen zorgvuldig afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen. En de ouders/verzorgers? Die krijgen tegelijk ook meer lef, plezier en handigheid in het muzikale spel.

Creatieve bui? Volg een herfstcursus

Deze cursus maakt onderdeel uit van de herfstcursussen. Als deze cursus niet meer beschikbaar is deze herfst zie je hierboven het eerst volgende moment dat de cursus weer van start gaat. Je kan dus al inschrijven!

Benieuwd welke cursussen je nog meer kan kiezen dit najaar?