Klassiek 6-8 jaar

Maak in deze cursus kennis met klassiek ballet, een sierlijke stijl die lang geleden ontstond, maar nog steeds populair is. Je leert op een speelse manier de basistechnieken en ontwikkelt dansgevoel, coördinatie en de kunst om sierlijk te bewegen. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Daarbij zijn dansgevoel, presentatie en natuurlijk dansplezier belangrijke ingrediënten!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 305,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 6 t/m 8 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
16:45 - 17:45 uur
29-08-23 t/m 02-07-24
Emma den Ambtman
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles

De les
In de les doen we oefeningen aan de barre, maar dansen we ook veel door de hele studio. Je leert arm- en voetposities en allerlei passen van de klassieke techniek. In de danspassen worden langzame bewegingen afgewisseld met snelle sprongen en draaien. Een deel van de lessen wordt begeleid met live muziek door een pianist.

Dansboekje
Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van een dansboekje, te koop bij de SKVR Dans voor € 12,50 (niet bij de cursusprijs inbegrepen). Dit boekje is door SKVR Dans speciaal ontwikkeld bij de cursus klassiek ballet. Het bevat allerlei achtergrondinformatie over klassiek ballet, er staan opdrachten in en er is ruimte om zelf te schrijven, tekenen, plakken.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.