Beeldmerk

Workshop van 2 uur
voor alle leerjaren en niveaus


Onder leiding van een SKVR docent leren jouw leerlingen hun eigen identiteit verbeelden in een logo. De leerling denkt hierbij na over zichzelf en de eigen identiteit. Het logo krijgt een prominente plek op een tas.

«Terug naar vorige pagina

Een logo is een beeld dat een merk vertegenwoordigt en kan bestaan uit een afbeelding, een tekst of een combinatie van beiden.

In deze workshop maken de leerlingen een logo voor zichzelf. De leerling denkt na over zichzelf en de eigen identiteit. Hoe presenteer ik mezelf, wie ben ik? Daarna verbeeldt de leerling zijn of haar eigen ik. Dit unieke logo krijgt een prominente plek op een tas.

De leerlingen kunnen een element van hun eigen identiteit verbeelden in een zelf ontworpen logo. Ze kunnen een aanpak hanteren voor het oplossen van beeldende problemen. De leerlingen kunnen beeldende oplossingen verwoorden, overbrengen op anderen en ze beargumenteren. In deze workshop werken leerlingen aan hun vaardigheden om te communiceren via beeld, door bewust de communicatie van vorm, kleur en compositie in te zetten.

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Groepsgrootte: maximaal 15

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.