MEMO

Kleine voorstellingen vol Memorabele Momenten voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. Groots in beleving en plezier. Door professionele muzikanten. 

  • Verwondering
  • Plezier
  • Beweging
  • Stimuleert ontwikkeling

MEMO brengt cultuur naar de allerkleinsten

MEMO artiest in actie


MEMO-voorstelling van 20 minuten. Door een professionele artiest. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De voorstelling
MEMO sluit aan bij de beleving van de kinderen. Daardoor is iedere MEMO weer anders. De artiest voelt de sfeer en de kinderen in de groep aan en speelt daarop in. Er is rust en energie. Kinderen kunnen observeren of lekker meedansen, klappen en zingen.

MEMO brengt meerdere artiesten
MEMO's zijn onderdeel van een serie. Op dezelfde groep komen minstens 3 MEMO's. Tussen de voorstellingen zit twee weken. Iedere MEMO komt een andere artiest. Door de serie van meerdere MEMO's steken de kinderen er het meeste van op. 

Cultuurbeleving voor klein en groot
Met het beleven van MEMO is de ervaring natuurlijk niet afgelopen. De pedagogisch medewerkers krijgen extra informatie en een activiteitenblad om zo nog meer met de kinderen te doen. 
Ook de ouders kunnen samen met hun kind MEMO zien en beleven. Via MEMOThuis waar je stukjes uit de voorstelling van de MEMO-artiest kunt bekijken. Dat is toch leuk!

Shirley

Massimiliano Dosoli

Jessica

Helena Sousa Estevez

Yasmin

Maarten Soldaat

James

Federico Castelli

Shaneequa

Khorshid Dadbeh

Raydienne

Alejandra Rony

Shaneequa

Nele Mennes

Raydienne

Beatrice Milanese

Shaneequa

Anna Choi

Raydienne

Marta Wörner

Shaneequa

Annabelle Ferdinand

Raydienne

Ivan Nogueira
 

MEMO foto Natasha

Ben jij pedagogisch medewerker en kun je niet wachten totdat MEMO op jouw locatie komt? Dit is handig voor jou om te weten:

De voorstelling
MEMO sluit aan bij de beleving van de kinderen. Daardoor is iedere MEMO weer anders. De artiest voelt de sfeer en de kinderen in de groep aan en speelt daarop in. Er is rust en energie. Kinderen kunnen observeren of lekker meedansen, klappen en zingen.

De planning 
Een MEMO duurt ongeveer 20 minuten. We houden met de planning rekening met 30 minuten. Zo is er wat tijd om uit te lopen en kun je nog even met de artiest over de voorstelling praten. 

Het concertprogramma
Jij ontvangt van ons een digitaal concertprogramma. We sturen je dat ongeveer 2 weken voor de 1e MEMO. Met daarin: de artiesten, de dagen en tijden - van hoe laat tot hoe laat de artiest op jouw locatie is. En, op welke groepen.
Wij vragen jou om vooraf met je collega PM'ers een planning voor de groepen te maken waar de artiest komt optreden.   

Memo artieste gro-up

Met MEMO Rotterdam zijn sinds 2023 de Rotterdamse kleintjes aan de beurt! 

MEMO Rotterdam is geboren uit de samenwerking tussen 'MEMO cultuur voor kleintjes' en SKVR. MEMO cultuur voor kleintjes geeft sinds 2006 voorstellingen in Amsterdam. En traint professionele artiesten in de MEMO-visie en aanpak. SKVR is licentiehouder van 'MEMO cultuur voor kleintjes'. 

Kijk eens op memorabelemomenten.nl
Logo Memo cultuur voor kleintjes

Contact

Samen met kinderopvang- en voorschoolse organisaties organiseren we cultuureducatie voor de allerkleinsten. Samenwerken? Mogelijkheden bespreken? Sharon kijkt met je mee. 

Bel 010 27 18 30 9 of mail jongekind@skvr.nl