Present

Workshop van 2 uur
of lessenserie van 3 x 1,5 uur (ook in het Engels)
voor alle leerjaren en niveaus

 
Studenten vergroten in deze workshop hun vaardigheden op het gebied van presenteren en spreken voor een groep. De theaterworkshop geeft ze inzicht in hun persoonlijke presentatie en maakt ze bewust van hun uitstraling en voorkomen.

«Terug naar vorige pagina

Een eerste stap op weg naar een goede persoonlijke presentatie. Onder het motto; ‘zorg ervoor dat je nooit meer wordt overgeslagen of over het hoofd gezien’, leren jouw studenten zichzelf presenteren.

Ze leren welke vooroordelen ze weg kunnen nemen bij anderen en hoe ze voor een groep kunnen staan, maar ook om hun houding en stem op een bewustere manier in te zetten. In de workshop is veel aandacht voor jezelf durven zijn en het krijgen en geven van feedback.

Optie: in het Engels
We bieden deze workshop ook aan in het Engels. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook online mogelijk
Present kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de leerlingen bekende online omgeving als Teams of ZOOM. 

TIP: Present is goed te combineren met de workshop Argument

De studenten leren met zelfvertrouwen en eigenheid te spreken voor een groep en vergroten hun kennis over hun eigen verbale en non-verbale communicatie. Theater leert de studenten probleemoplossend en zelfstandig te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Present kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM. Kosten, lesduur en groepsgrootte zijn gelijk aan een workshop of lessenserie op school. 

Workshop     
Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.  
Groepsgrootte: maximaal 15

Lessenserie     
Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: op school  of bij SKVR
Duur: 3 lessen van 1,5 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal 15

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.