Present

Workshop van 2 uur
of lessenserie van 3 x 1,5 uur (ook in het Engels)
voor alle leerjaren en niveaus

 
Studenten vergroten in deze workshop hun vaardigheden op het gebied van presenteren en spreken voor een groep. De theaterworkshop geeft ze inzicht in hun persoonlijke presentatie en maakt ze bewust van hun uitstraling en voorkomen.

«Terug naar vorige pagina

Een eerste stap op weg naar een goede persoonlijke presentatie. Onder het motto; ‘zorg ervoor dat je nooit meer wordt overgeslagen of over het hoofd gezien’, leren jouw studenten zichzelf presenteren.

Ze leren welke vooroordelen ze weg kunnen nemen bij anderen en hoe ze voor een groep kunnen staan, maar ook om hun houding en stem op een bewustere manier in te zetten. In de workshop is veel aandacht voor jezelf durven zijn en het krijgen en geven van feedback.

Optie: in het Engels
We bieden deze workshop ook aan in het Engels. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook online mogelijk
Present kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de leerlingen bekende online omgeving als Teams of ZOOM. 

TIP: Present is goed te combineren met de workshop Argument

De studenten leren met zelfvertrouwen en eigenheid te spreken voor een groep en vergroten hun kennis over hun eigen verbale en non-verbale communicatie. Theater leert de studenten probleemoplossend en zelfstandig te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Present kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM. Kosten, lesduur en groepsgrootte zijn gelijk aan een workshop of lessenserie op school. 

Workshop     
Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.  
Groepsgrootte: maximaal 15

Lessenserie     
Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: op school  of bij SKVR
Duur: 3 lessen van 1,5 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal 15

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Verkiezingen 2021

Special edition van deze workshop beschikbaar

17 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Besteed hier op een actieve en creatieve manier aandacht aan met de special editions van deze en andere workshops. Lees hier de beschrijvingen of neem contact op en laat je informeren.

 

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)