Acteur in de klas

Workhops vanaf 1 uur voor alle niveaus  

Laat je studenten praktijksituaties oefenen met één of meerdere ervaren acteurs.

«Terug naar vorige pagina

Laat je studenten praktijksituaties oefenen met één of meerdere ervaren acteurs.

Met een acteur in de klas wordt er geoefend met één of meerdere casussen die aansluiten bij het toekomstige werkveld van de student.
De acteur speelt op realistische wijze de rol van klant, cliënt, patiënt, collega of leidinggevende. In een veilige omgeving krijgen de studenten de mogelijkheid om protocollen, klantvriendelijkheid, communicatie, werkprocessen en persoonlijk handelen in de praktijk te brengen. Met theatertechnieken wordt ingezoomd op verbaal en non-verbaal gedrag van studenten om ze zo meer inzicht te geven in hun eigen gespreksvaardigheid en handelen als professional. 

Acteur in de klas kan op twee manieren worden ingezet:
1) Een docent van de opleiding is de trainer, de acteur van SKVR verzorgt het rollenspel. De casus wordt door de opleiding aangedragen.
2) De training wordt verzorgd door een trainer én een acteur van SKVR die in afstemming met de opleiding en aansluitend op het curriculum de training op maat maken.

Locatie: bij SKVR of op school 
Duur: 1 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het intensief tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder .
Groepsgrootte:  1 klas 

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)