Elevator Pitch – presenteer jezelf!

Workshop van 2 uur
voor alle leerjaren en niveaus 
Ook online mogelijk 

      
Deze workshop daagt studenten uit om zichzelf te laten zien en te presenteren in een korte ‘elevator pitch’. 

«Terug naar vorige pagina

Op creatieve wijze verwoorden en verbeelden jouw studenten wie ze zijn en waar ze voor staan, en leren dat enthousiast en overtuigend neer te zetten voor een publiek. 

Door het bekijken van presentaties van internetvloggers worden de studenten geïnspireerd om na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze graag zouden willen in hun leven. In maximaal honderd woorden proberen ze dat beeld te vangen. Natuurlijk proberen ze zichzelf zo interessant mogelijk te verkopen, maar belangrijker is dat de studenten authentiek zijn en hun tekst zo schrijven dat zij een ander overtuigen.

Daarna kiezen ze een plek en camerastandpunt om hun verhaal zo pakkend mogelijk te filmen met hun telefoon. Door op elkaars filmpjes te reageren, ontdekken ze of hun aanpak effect heeft. Kortom: een workshop waarin de studenten anderen, maar ook zichzelf beter leren kennen.

Ook online mogelijk
Deze workshop kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM.

Studenten leren uitnodigend en overtuigend schrijven en vervolgens het gericht aanspreken van een gekozen doelgroep/publiek bij het presenteren van zichzelf. Zij leren feedback geven aan hun medestudenten.

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Groepsgrootte: maximaal 15

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.