Columns schrijven

Workshop van 2 uur
vanaf niveau 3 
Ook online mogelijk.
      

Jouw studenten krijgen tips en trucs om hun mening in een aansprekende column te verwoorden. Ze schrijven aan de hand van opdrachten die ze alle ruimte laten.

«Terug naar vorige pagina

Hoe schrijf je een aansprekende column? Jouw studenten krijgen tips en trucs om hun mening in een column te verwoorden. Ze schrijven aan de hand van opdrachten die ze alle ruimte laten. Na het schrijven van de columns worden deze voorgelezen en onderling besproken.

Na afloop weten de studenten hoe je kort en bondig een prikkelende mening, verrassende observatie of originele gedachtegang op papier zet.

Ook online mogelijk
Deze workshop kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM

Studenten werken aan hun creërend vermogen en leren presenteren. Zij maken kennis met de kracht van taal en leren hoe zij deze in kunnen zetten.

Doelgroep: vanaf niveau 3 
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal15 

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.