Personal Branding

Workshop (2 uur) of lessenserie (2 tot 4 lessen van 2 uur) voor alle leerjaren en niveaus
Beeld en taal bewust en creatief inzetten om jezelf online te presenteren en je verhalen en overtuigingen gericht over te brengen. 
 

«Terug naar vorige pagina

Welk beeld krijgt een onbekende, zoals een toekomstig werkgever, van jou als ze je googlen? Welke verhaal vertel je over jezelf met alle beelden en tekst die je online deelt? Hoe kan je invloed uitoefenen op dat beeld en verhaal? In deze workshop en lessenserie ontdekken studenten hoe ze beeld en taal bewust en creatief inzetten om bijvoorbeeld meer kans te maken op een baan of stageplek. 

Centraal staan de visuele aspecten van het vertellen van verhalen: hoe brengen tekst en beeld een gevoel of emotie over. We kijken hoe professionele vertellers – filmmakers, kunstenaars, reclameburo’s en influencers- beeldtaal gebruiken om de kijker mee te nemen in hun verhaal. 

Natuurlijk gaan ze ook zelf aan de slag met digitale gereedschappen. De invulling van de workshop en lessenserie wordt in overleg met de school bepaald. Zo kan er bijvoorbeeld specifiek gewerkt worden aan online presentatie gericht op het krijgen van een werk- of stageplek. Ook kan er aangesloten worden op thema’s en onderwerpen die relevant zijn voor de opleiding. 

Studenten worden uitgedaagd na te denken over wat ze willen overbrengen, op wie ze zich willen richten met hun verhaal en welke middelen ze hiervoor het best gebruiken. Er is aandacht voor samenwerken en reflectie op elkaars werk.

Een bewust gebruik van media draagt bij aan het vermogen om keuze’s te (leren) maken en te beargumenteren.

Ook online mogelijk
Deze workshop kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM.

Workshop

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus (MBO)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Groepsgrootte: maximaal 15

Lessenserie
Doelgroep:
alle leerjaren en niveaus (MBO)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: maximaal 4 lessen van 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.  
Groepsgrootte: maximaal 15


Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.