Personal Branding

Workshop (2 uur) of lessenserie (2 tot 4 lessen van 2 uur) voor alle leerjaren en niveaus
Beeld en taal bewust en creatief inzetten om jezelf online te presenteren en je verhalen en overtuigingen gericht over te brengen. 
 

«Terug naar vorige pagina

Welk beeld krijgt een onbekende, zoals een toekomstig werkgever, van jou als ze je googlen? Welke verhaal vertel je over jezelf met alle beelden en tekst die je online deelt? Hoe kan je invloed uitoefenen op dat beeld en verhaal? In deze workshop en lessenserie ontdekken studenten hoe ze beeld en taal bewust en creatief inzetten om bijvoorbeeld meer kans te maken op een baan of stageplek. 

Centraal staan de visuele aspecten van het vertellen van verhalen: hoe brengen tekst en beeld een gevoel of emotie over. We kijken hoe professionele vertellers – filmmakers, kunstenaars, reclameburo’s en influencers- beeldtaal gebruiken om de kijker mee te nemen in hun verhaal. 

Natuurlijk gaan ze ook zelf aan de slag met digitale gereedschappen. De invulling van de workshop en lessenserie wordt in overleg met de school bepaald. Zo kan er bijvoorbeeld specifiek gewerkt worden aan online presentatie gericht op het krijgen van een werk- of stageplek. Ook kan er aangesloten worden op thema’s en onderwerpen die relevant zijn voor de opleiding. 

Studenten worden uitgedaagd na te denken over wat ze willen overbrengen, op wie ze zich willen richten met hun verhaal en welke middelen ze hiervoor het best gebruiken. Er is aandacht voor samenwerken en reflectie op elkaars werk.

Een bewust gebruik van media draagt bij aan het vermogen om keuze’s te (leren) maken en te beargumenteren.

Ook online mogelijk
Deze workshop kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM.

Workshop

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus (MBO)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden mogelijk materiaalkosten gerekend. 
Groepsgrootte: maximaal 15

Lessenserie
Doelgroep:
alle leerjaren en niveaus (MBO)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: maximaal 4 lessen van 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.  
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden mogelijk materiaalkosten gerekend. 
Groepsgrootte: maximaal 15


Verkiezingen 2021

Special edition van deze workshop beschikbaar

17 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Besteed hier op een actieve en creatieve manier aandacht aan met de special editions van deze en andere workshops. Lees hier de beschrijvingen of neem contact op en laat je informeren.

 

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)