Weer dansen op de Kaap!

Vanaf oktober gaan de lessen van LTdans, de dansschool op Katendrecht, verder onder de vlag van SKVR.
Eigenaresse Tamar Riani besloot onlangs te stoppen als directeur en een samenwerking met SKVR aan te gaan.
Foto: vlnr. Froukje Waterbolk, projectleider Hillevliet, Tamar Riani eigenaresse LTdans en Claudia Doesburg, directeur SKVR Foto: vlnr. Froukje Waterbolk, projectleider Hillevliet, Tamar Riani eigenaresse LTdans en Claudia Doesburg, directeur SKVR

Tamar en Nikki blijven lessen verzorgen
Samen met Nikki Jansen, dansdocent bij LTdans, blijft Tamar lessen verzorgen op de voor de Katendrechters en Kapenezen bekende leslocaties bij OBS De Schalm en de studio van Conny Janssen Danst.
“Het was een lastig besluit om te stoppen. Ik ben blij dat SKVR de lessen gaat voortzetten en vol vertrouwen draag ik de organisatie over” zegt Riani die er naar uitkijkt om straks weer als docent alle bekende gezichten te zien. Naast oud-cursisten zijn ook nieuwe geïnteresseerden welkom in de lessen. Zij kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van SKVR. 


Nog meer nieuws op Zuid
Naast de danslessen op de Kaap staat er voor SKVR nog meer te gebeuren op Zuid. Eind dit jaar trekt SKVR in De Hillevliet in Hillesluis. SKVR vestigt hier haar werkplekken, twee dans/theaterzalen, vijf muziekstudio’s, een atelierruimte, een Maaklab, de instrumentenwerkplaats en een ontmoetingsplek voor jongeren. Het gebouw biedt verder volop mogelijkheden voor ontmoeting, voorstellingen en presentaties. De organisatie van de lessen op Katendrecht zal plaatsvinden vanuit deze locatie. 


Inschrijven voor de danslessen
Ga hier het cursusaanbod Dans. Gebruik het filter ‘locatie’ en selecteer de locaties ‘De Schalm’ of ‘Conny Janssen’.