Dans maken en performance Verdiepende trajecten bij SKVR Dans

  • Alles voor jouw persoonlijke groei in dans
  • Voor ambitieuze en gemotiveerde dansers
  • Veel optreden en in samenwerking met professionele dansgezelschappen

Bij SKVR Dansmakers ontwikkel jij jouw dansmakerskant. De kern is: choreografie, training, creativiteit, eigen inbreng en performance. SKVR Dansmakers is er voor getalenteerde en gemotiveerde dansers. Als danser treed je meerdere keer per jaar op tijdens SKVR evenementen en verschillende festivals en podia in de stad. Hierbij kan ook samengewerkt worden met professionele dansgezelschappen uit Rotterdam. 

Je kunt niet direct inschrijven voor SKVR Dansmakers, ieder jaar zijn er audities aan de start van het seizoen.
Dit seizoen vinden de audities plaats op vrijdag 6 september. Klik hier voor meer informatie. Wil je later in het seizoen instromen en hebben de audities al plaatsgevonden? Dan kun je door middel van een intake toegelaten worden. 

De SKVR TalentenRoute (TR) geeft dansers tussen 8 en 18 jaar de ruimte op zoek te gaan naar hun pad in of met dans. Iedere danser is uniek, vinden wij bij SKVR Dans, en iedereen ontwikkelt zijn talent anders. Dat is iets heel persoonlijks. Jouw route wordt daarom helemaal op maat gemaakt in overleg met je docente, Inge de Peinder. De TalentenRoute is wat jij er van maakt!

Voor de TalentenRoute doe je vooraf een intake en krijg je een persoonlijk advies over de mogelijkheden voor jou.

Onze Verdiepend cursussen