Teamuitjes

  • Werk samen met collega's aan onvergetelijke herinneringen 
  • Ontdek onvermoede talenten
  • Werk met elkaar naar een verrassend eindresultaat
  • Ontspan, durf creatief te zijn en laat je inspireren

Teamuitjes

Fotowandeling

Bekijk de stad met een frisse blik en hang de wanden van jullie kantoor vol met eigen beeldmateriaal. Van architectuurfotografie tot een reportage in de Rotterdamse wijken. Wat gaat jullie team ontdekken?

Bekijk deze workshop
Kom in beweging

Kom in beweging om die stijve nek en schouders of je dreigende muisarm te tackelen. Een pittige workout of liever een ontspannen yogalesje of pilates. Met tips en tricks om toe te passen op kantoor. 

Bekijk deze workshop
Theatersport

Zijn jullie de Rotterdamse Lama's? Een uitdagend teamuitje waarin je je collega's echt leert kennen, op een vrolijke manier uit je comfortzone komt en ontdekt dat je kunt improviseren.

Bekijk deze workshop
Striptekenen

Wat is het verhaal van jullie bedrijf? Bij striptekenen gaan we voor de Rotterdamse aanpak. Breng je je verhaal op een compacte manier in beeld waarbij je snel tot de kern komt. Humor zorgt daarbij voor extra impact. Corporate storytelling op z'n creatiefst.

Bekijk deze workshop
Modeltekenen

Bij modeltekenen draait alles om het zien van de juiste verhoudingen. Hoe zet jij de dingen in perspectief en wat zegt dat over jouw manier van kijken? Een creatief teamuitje waarin scherp observeren centraal staat.

Bekijk deze workshop
Stadswandeling

Ga met je collega’s aan de wandel en laat je inspireren door de verhalen van de stad. Dit teamuitje is goed te combineren met een creatieve workshop of lezing.

Bekijk deze workshop

Goed om te weten

Boek op tijd.

Om alles goed voor je te kunnen regelen is het belangrijk dat je op tijd boekt. Laat ons minimaal drie weken van tevoren weten wat je wilt, dan gaan wij meteen voor je aan de slag. 

Wil je de activiteiten last minute inplannen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over boekingen en verhuur lees je terug in onze algemene voorwaarden.
Naar de algemene voorwaarden voor de zakelijke markt >>

Boterhammen of uitgebreide catering?

Vertel ons of je speciale wensen hebt of catering wilt. Wij bieden zelf een eenvoudige lunch, maar werken ook samen met onze Rotterdamse partners, zoals de sociale onderneming Fröbel en Esto Food & Drinks.

Download de menukaart van Fröbel >>

Download de menukaart van Esto Food & Drinks >>

Wat gebeurt er met de opbrengsten? 

SKVR is een stichting en derhalve geen winstgevende instelling. Alle inkomsten worden direct geïnvesteerd in meer kunst en creativiteit voor Rotterdammers. Als klant van SKVR In Bedrijf lever je daar dus automatisch een bijdrage aan. 

Mis je iets in ons aanbod?

Of heb je behoefte aan een goede toespitsing op je specifieke behoeften? Wij horen het graag en denken met je mee. Maatwerk is altijd mogelijk. Houd wel rekening met (mogelijk) extra kosten. 

 

Boek nu of stel je vragen

Heb je een workshop of training uitgekozen of wil je meer informatie?
Neem contact op met Janine Kratzenberg en Remie van Os.

Bel tijdens kantooruren: 010-2718599
Of stuur een mail: zakelijk@skvr.nl