Striptekenen

Workshop van 2,5 uur
Bij striptekenen breng je je verhaal letterlijk in beeld. Dat doe je op een compacte manier waarin je snel tot de kern komt. Humor zorgt daarbij voor extra impact en dat alles daagt je uit om al je creativiteit aan te wenden.

Alles op een rijtje

In deze workshop leer je de basis van het striptekenen en maak je een kort en persoonlijk verhaal. Ervaring met of aanleg voor tekenen zijn niet nodig. Je leert van een professionele stripkunstenaar hoe je gezichtsuitdrukkingen kunt laten spreken en hoe je beweging in beeld brengt. Spelenderwijs ontdek je je eigen stijl.

Het onderwerp van de strip bepaal je zelf en als er wensen zijn vanuit het bedrijf dan gaan we daarmee aan de slag. Striptekenen kan ingezet worden om elkaar door middel van persoonlijke verhaaltjes beter te leren kennen of om het verhaal van jullie team of bedrijf in beeld te brengen. Of wat dacht je van een persoonlijk afscheidscadeau in de vorm van een verzameling persoonlijke anekdotes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op verzoek kan na afloop van de workshop Striptekenen een poster of boekje van jullie eigen gemaakte werk worden nagestuurd.

Wat in ieder geval aan bod komt is humor, gezelligheid en persoonlijke ervaringen. Dat maakt de workshop Striptekenen tot een ideaal teamuitje.
 

Kosten: vanaf €44 p.p. inclusief materiaal en ex. BTW
Duur: 2,5 uur
Dit uitje kun je op elke gewenste locatie programmeren.

Neem contact op voor een boeking.
 

Goed om te weten

Boek op tijd.

Om alles goed voor je te kunnen regelen is het belangrijk dat je op tijd boekt. Laat ons minimaal drie weken van tevoren weten wat je wilt, dan gaan wij meteen voor je aan de slag. 

Wil je de activiteiten last minute inplannen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over boekingen en verhuur lees je terug in onze algemene voorwaarden.
Naar de algemene voorwaarden voor de zakelijke markt >>

Boterhammen of uitgebreide catering?

Vertel ons of je speciale wensen hebt of catering wilt. Wij bieden zelf een eenvoudige lunch, maar werken ook samen met onze Rotterdamse partners, zoals de sociale onderneming Fröbel en Esto Food & Drinks.

Download de menukaart van Fröbel >>

Download de menukaart van Esto Food & Drinks >>

Wat gebeurt er met de opbrengsten? 

SKVR is een stichting en derhalve geen winstgevende instelling. Alle inkomsten worden direct geïnvesteerd in meer kunst en creativiteit voor Rotterdammers. Als klant van SKVR In Bedrijf lever je daar dus automatisch een bijdrage aan. 

Mis je iets in ons aanbod?

Of heb je behoefte aan een goede toespitsing op je specifieke behoeften? Wij horen het graag en denken met je mee. Maatwerk is altijd mogelijk. Houd wel rekening met (mogelijk) extra kosten. 

 

Boek nu of stel je vragen

Heb je een workshop of training uitgekozen of wil je meer informatie?
Neem contact op met Janine Kratzenberg en Remie van Os.

Bel tijdens kantooruren: 010-2718599
Of stuur een mail: zakelijk@skvr.nl