Online atelier- of studiobezoek

  • Voor leerlingen PO, VO en studenten MBO
  • Door Rotterdamse kunstenaars en artiesten
  • Via Zoom of ander videoplatform
  • Maak kennis met creatieve beroepen
  • Leer met een ander perspectief kijken

 

«Terug naar het overzicht

Vincent in 't HoutNadat ik in 1994 afstudeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam als illustrator, heb ik verschillende dingen gedaan. Ik tekende jarenlang cartoons en strips voor onder andere Het Parool en universiteitskracht de Mare. En ik bedacht een interactieve teken theatershow en een strip en cartoon workshop show. Zo’n tien jaar geleden begon ik mezelf ook in een andere richting te ontwikkelen, die van vrij kunstenaar en 3D ontwerper. Daarnaast geef ik workshops 3D en striptekenen. 

Mijn inspiratie vind ik vooral in mensen. Ik vind eigenlijk, dat mensen maar hele rare wezens zijn en ben daarom nieuwsgierig naar wat ze beweegt en waarom ze zich op een bepaalde manier gedragen.

Ik kijk altijd goed om mij heen, op straat en in de media. Mijn hoofd registreert wat opvalt en maakt er nieuwe beelden van, die ik via mijn tekeningen en kunstwerken visualiseer. Zo hoop ik mensen een spiegel voor te houden.

3D Vincent in 't Hout   Illustratie Vincent in 't Hout

Informatie en Boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, dan helpen we je graag verder. Contactformulier gebruiken mag ook.