Leerlingen voortgezet onderwijs en studenten mbo weer gedeeltelijk naar school

SKVR is blij dat ook de leerlingen en studenten in het voortgezet onderwijs en het mbo weer minimaal 1 dag per week naar school mogen.

Opnieuw vraagt dat veel organisatie en inzet bij de scholen. Waar mogelijk helpen we daar graag bij. Onze online en fysieke activiteiten zijn in te zetten om je leerlingen of studenten een creatieve energie-boost te geven, lesuitval op te vangen of bijvoorbeeld te werken aan burgerschap en beroepsvaardigheden. We hebben op dit moment bijvoorbeeld een mooi programma klaar staan om op een actieve manier aandacht te besteden aan de Tweede Kamerverkiezingen. De eigen inbreng en creativiteit van de leerlingen en studenten staan altijd centraal. Online werken we in een voor de school vertrouwde online omgeving, zoals Zoom of Teams. Bij fysieke activiteiten houden we ons aan de 1,5 meter-regel.
Werk je op een school en kan je wel wat hulp gebruiken de komende tijd? We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw school of opleiding. Kijk op de website of neem direct contact met ons op via 010-2718320 of onderwijs@skvr.nl.

 

  • Activiteiten op school of bij SKVR
    Fysieke lessen zijn mogelijk op school en op onze locaties. Hierbij waarborgen wij de anderhalve meter-regel.
    Bekijk de workshops en lessenseries voor voortgezet onderwijs» en mbo»
     
  • Online activiteiten 
    Maak ook gebruik van de online activiteiten. In een vertrouwde online omgeving creatief aan de slag met een ervaren kunstenaar / maker / docent. 
    Bekijk de activiteiten voor voortgezet onderwijs» en mbo»

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320), mail (onderwijs@skvr.nl) of gebruik het contactformulier. Laura helpt je graag verder.