CV-vormgeven

Workshop van 2 uur
voor niveau 3 en 4 
 

In deze workshop leren studenten wat het belang is van het goed vormgeven van een cv en sollicitatiebrief. Wat doet vormgeving met de lezer en hoe zorg je dat jouw brief en cv uniek zijn?

«Terug naar vorige pagina

Met een sollicitatiebrief en een cv geef je een eerste indruk van wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Binnen veel opleidingen wordt het schrijven van een sollicitatiebrief en een cv wel behandeld maar is het vormgeven ervan onderbelicht.

Aan het eind van de workshop hebben jouw leerlingen een cover met een persoonlijk citaat, een eigen logo én een creatief vormgegeven pagina met hun persoonlijke eigenschappen. Zo zijn ze weer een stap dichter bij een interessante stage of een leuke baan.

Wil je naast vormgeven ook op een creatieve manier aan de slag met de inhoud van het CV en de sollicitatiebrief? Programmeer dan ook de workshop of lessenserie Write it up. Bekijk de workshop hier»

Studenten leren een aantal basisprincipes van het vormgeven. De student begrijpt dat je het beeld dat de lezer van hem of haar krijgt mede beïnvloed wordt door de keuzes die gemaakt worden in de vormgeving. De workshop doet een beroep op de creativiteit van de student en op de vaardigheid om zich te verplaatsen in de lezer van de brief.

Doelgroep: niveau 3 en 4
Locatie: SKVR Rotterdam centrum
Duur: 2 uur
Kosten: € 145,- (scholen binnen Rotterdam) inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal 15

Tip: combineer deze workshop met de workshops Solliciteren, Elevator Pitch of één van de andere beroepsgerichte workshops.

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, of gebruik het contactformulier. Laura helpt je verder.