Write it up

Workshop van 2 uur of lessenserie van 2, 3 of 4 workshops, voor alle niveaus
Ook online mogelijk

Write it up is een creatieve kijk op zakelijke teksten. Studenten werken aan cv’s, sollicitatiebrieven en formuleren hun toekomstdroom.

Met Write it up leren studenten op een creatieve manier naar zakelijke teksten kijken. Er wordt aandacht besteed aan hun toekomstdroom, het goed opbouwen van een CV en hoe ze een ijzersterke sollicitatiebrief schrijven. Bij afname van meerdere lessen is er ook ruimte voor de ontwikkeling van hun beste professionele zelf met een pitch en een frisse kijk op bewustzijn over sociale media en online identiteit.

Tip: programmeer naast deze workshop ook de workshop CV-vormgeven waarin we extra aandacht besteden aan de vormgeving van het CV en de sollicitatiebrief. Bekijk de workshop hier»


Ook online mogelijk
Deze workshop kan ook online ingezet worden. We werken in een voor de studenten bekende online omgeving als Teams of ZOOM. 

Workshop

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie:  op school, bij SKVR of online
Duur:120 min
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden materiaalkosten gerekend.  

 

Lessenserie 2, 3, of 4 lessen

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie:  op school, bij SKVR of online
Duur:120 min
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Materiaalkosten: Bij deze lessenserie worden materiaalkosten gerekend.  

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)