Te gast in de Podcast: Sannah de Jong met het echte verhaal over diversiteit en inclusie

Beluister het verhaal van Sannah de Jong over diversiteit en inclusie in: Vertel, maar raak! De Podcast van Vertelschool Rotterdam.
sannah in podcast vertel, maar raak!

Sannah de Jong is sinds 3 jaar kwartiermaker Diversiteit en Inclusie (D&I) bij SKVR. In 2023 werd zij gevraagd om die rol als kwartiermaker D&I ook bij Cultuur/Inclusief uit te voeren. En die beide functies vervult Sannah met hart en ziel. Bevlogen, bekwaam en met respect voor iedereen. 
Sandra de Haan-Morlog van Vertelschool Rotterdam wilde hier alles over weten. Zij had Sannah al een tijdje op haar wensenlijst staan voor de podcast Vertel, maar raak! Zij nodigde Sannah uit om aan het begin van 2024 haar verhaal te vertellen. 

En dat werd een levendig gesprek in 30 minuten. Over Sannahs persoonlijke drive, het belang van samenwerken en over hoe we D&I een plek geven in The Creative Network. En ook in het nieuwe Cultuurplan. 

Sannah: “We willen er zijn voor alle Rotterdammers en daarin zijn er veel verschillen. Inclusie gaat over je daar bewust van zijn, ernaar handelen en voor iedereen toegankelijk zijn. Een plek voor alle Rotterdammers, die uitnodigt tot ontmoeting en inspiratie met waardering voor verschillen. Dit laten we zien in ons aanbod, trainingen, samenwerkingen en bijvoorbeeld als host van de Heritage Parade en Diversity Day.” 

Luister naar het gesprek 
Via: Spotify of Apple podcast: Vertel, maar raak! on Apple Podcasts