Stichting Tailors & Wearers winnaar Dutch Design Awards

Wij feliciteren onze Mode- en Erfgoedcoördinator Ella Broek en haar collega's bij Stichting Tailors & Wearers. Zij wonnen gisteren de Dutch Design Awards in de categorie Mode.
mode

Dutch Design Awards 
De Dutch Design Awards zijn jaarlijkse prijzen die worden toegekend aan getalenteerde Nederlandse ontwerpers en creatieve projecten. Deze erkenning is een hoogtepunt binnen de Dutch Design Week en omvat zowel genomineerde ontwerpen als winnende projecten, die worden tentoongesteld na een feestelijke prijsuitreiking. 

Winnaars!
We zijn ontzettend trots op Ella broek en Stichting Tailors & Wearers voor hun succes bij de Dutch Design Awards. Zij laten de waarde van Afro-Surinaamse mode en erfgoed tot leven brengen bij verschillende generaties. Ook worden zij geprezen om hun rol in het vormen van communities en het op gang brengen van de dialoog over mode en erfgoed.

Binnenkort meer op De Hillevliet
Supertrots dat wij met Ella mogen verder werken aan het ontwikkelen van ons mode en erfgoedprogramma op de Hillevliet, Hillevliet 90 in Rotterdam Zuid. 

Begin november organiseren we een netwerkbijeenkomst waar we onze activiteiten toelichten en verder bouwen aan de mode- en erfgoed-community.