SKVR en Talenthub op Zuid

Samen met SKVR onderstreept Talenthub op Zuid de kracht van kunst, cultuur en talentontwikkeling bij jongeren.
Talenthub op Zuid

Talenthub op Zuid

De Talenthub op Zuid is een unieke plek waar mbo-jongeren bij wie het even niet lekker loopt en die dreigen uit te vallen de pauzeknop kunnen indrukken. Tijdens een intensief traject van 20 weken krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken en hun vaardigheden te versterken; inspiratie, oriëntatie en doorstroom naar een opleiding of de arbeidsmarkt. SKVR heeft met trots afgelopen maanden een deel van het programma verzorgd. Artistieke expressie werd een sleutel om jongeren hun creatieve talenten te laten ontdekken, hen te laten doorstromen en hun blik op de wereld te verbreden. Op naar meer samenwerking!
 
Nederlandse Onderwijspremie 2023

Prestigieus. Talenthub op Zuid is tweede geworden bij de Nederlandse Onderwijspremie 2023! De hoogste onderscheiding in het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Een geweldig resultaat! Onze felicitaties aan Talenthub op Zuid, onze docenten, alle deelnemers en alle partners. En in de toekomst? Nog meer actieve cultuurbeoefening in Rotterdam. Trots!
 
Met dank aan: Giovanna Zagarella (dans), Sander Koning (theater), Cyrille Montulet en Margarita Kouvatsou (visual storytelling), Darry Brown (spoken word), Maya Trameh (dans), Elise Marcus (fotografie) en Naomi King (graffiti art). Jullie inzet heeft het verschil gemaakt.