Nalaten aan cultuur

Kinderen zijn de toekomst!
Nalaten aan cultuur

Kinderen zijn de toekomst! En SKVR zal zich tot in lengte van dagen inzetten om hen in aanraking te brengen met en te groeien in de kunsten. Wilt u Rotterdamse kinderen ondersteunen in hun creatieve en algemene ontwikkeling, ook als u er zelf niet meer bent? Dan is nalaten een bijzondere manier om uw doel te verwezenlijken.

Mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om na te laten. Het meest voorkomend is via een legaat. U neemt SKVR/Support Fons dan op in uw testament voor een vooraf bepaald bedrag of percentage van uw nalatenschap. Over de bestemming van uw nalatenschap maken we in een persoonlijk gesprek afspraken. Via Support Fons kopen wij muziekinstrumenten in voor kinderen waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Maar omdat wij actief zijn in alle kunstvormen en voor alle leeftijden zijn er vele andere opties.

ANBI
Dankzij onze culturele ANBI status hoeven wij geen belasting af te dragen over uw gift. Heeft u nog vragen? Wij gaan graag met u in gesprek. U kunt contact opnemen met Janine Kratzenberg: j.kratzenberg@skvr.nl of 010 2718344 Voor meer informatie en vragen over schenken en nalaten kunt u kijken op www.notaris.nl.

Ik was hier
SKVR is samen met 50 Rotterdamse culturele aangesloten bij Ik was hier 010 , een initiatief om Rotterdammers te informeren over nalaten aan cultuur.