Instrumentenparade in de Doelen: veel kinderen proberen instrument uit

Op zondagmiddag 24 september probeerden honderden kinderen muziekinstrumenten van SKVR uit in de Doelen. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelde Tsjaikovski's Doornroosje. SKVR deed mee in het voorprogramma. Met de Instrumentenparade.
Instrumentenparade september 2023 in de Doelen

Op zondagmiddag 24 september probeerden honderden kinderen muziekinstrumenten van SKVR uit in de Doelen. Daar speelde het Rotterdams Philharmonisch Orkest de balletmuziek van Tsjaikovski's Doornroosje, een familievoorstelling. SKVR deed mee in het voorprogramma. Met de Instrumentenparade.

Docenten Helena Sokolova en Jorien Muste werden versterkt door Ines, Houmaan, Helena, Arina, Yaxi, Vanessa, Pieter, Ada en Jorien: leerlingen van SKVR Talentroute Muziek. Zij genoten ook van de voorstelling in de grote zaal.
In de weken voorafgaand aan deze muzikale middag 'proefden' deze leerlingen al tijdens lessen van Lenie de Meij en Jorien aan de compositie van Tsjaikovski.

Ook Instrumentenparade bij het Zwanenmeer
Op 29 en 30 december is SKVR weer aanwezig in De Doelen tijdens het voorprogramma van Het Zwanenmeer (4+) door ‘t RPhO. De instrumentenparade staat dan op het menu, samen met het harpensemble onder leiding van Lenie.

Instrumentenparade de Doelen sept 2023 met de kinderen Talentroute