Fanatics! Wat was je ongelofelijk.

14 jonge toptalenten maakten indruk tijdens finale van Fanatics op 7 september.
Finale Fanatics 2023 groepsfoto

Wat een ongekend talent heeft Rotterdam in huis! Dit is opnieuw dubbel en dwars bewezen tijdens de spetterende finale Fanatics van 7 september in Villa Thalia. En de 6 voorrondes. 

Dit waren de finaletalenten van 2023: 

Kadisha
Chano.D
Dani Maksimov
Huey 
Spacestation
Simha Youth
Fentydeux
Devón
Tn Family 
ALBA
Xhander Marchena 
Polina
Amara & Monu 
 

Bij Fanatics krijgen jongeren de kans hun creatieve vonk te laten ontvlammen en zichzelf op een unieke manier te uiten. Met muziek, het maken van kunst, dans, spoken word, schrijven. Fanatics biedt een multidisciplinair podium waar talenten schitteren. Het is een platform waar je kunt groeien, je zelfvertrouwen kunt vergroten, je talent kan ontdekken en/of ontwikkelen en nieuwe mensen kunt ontmoeten die dezelfde passies delen.

We zijn trots op de warme community die we samen bouwen. We zijn dankbaar voor deze spetterende finale en mooie samenwerkingen en support van de partijen en partners.
 

Met dank aan:
Fanatics groeit dankzij: Productiehuis Flow, Music Matters, Levels, Popunie, Louvri music Studio, Cult North, Nul Teen Art, Club Thalia, Mono, 010JAM, Make You Move, Add Motion en alle wijkverkenners en juryleden.

Start nieuwe voorrondes
Op 16 november zijn we terug met een nieuwe voorronde bij MONO! Schrijf je in via www.010jam.nl of via Instagram: @fanatics_010