Een nieuwe start

Met tromgeroffel opende wethouder Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Evenementen) SKVR Hillevliet.
Opening Hillevliet SKVR directeur Claudia Doesburg, wethouder Said Kasmi en leerling van de Brassbandschool Shendrik

Onze nieuwe locatie op Zuid. Het hart van ons creatieve netwerk. Een nieuwe start. Met een gele cirkel. En een aangepaste naam: SKVR, The Creative Network.

Ruim 100 partners waren aanwezig bij de feestelijke opening. Afkomstig uit ons culturele netwerk. Sociale partners uit zorg en welzijn. Het onderwijs en de buurt. Zij werden getrakteerd op een programma dat de breedte van de activiteiten van SKVR Hillevliet weerspiegelt. Een openingsact met DJ, dansers en muzikanten. Inspirerende woorden van directeur Claudia Doesburg en wethouder Said Kasmi. En een tour langs verschillende SKVR docenten en projectleiders, partners en deelnemers uit het creatieve netwerk van SKVR Hillevliet. Het Maaklab, de Roffa Chicks en de Open Studio van Quardin. Om een paar voorbeelden te noemen.

Actief kennismaken met de activiteiten van SKVR Hillevliet kan de komende maanden. Er zijn gratis themaweken. Iedereen is welkom. Speciaal iedereen op Zuid. Van dans en muziek voor peuters. Tot rap en fashion voor jongeren. En activiteiten voor volwassenen en ouderen. Bekijk het programma hier. We zien je snel. Op de Hillevliet!