Doe mee met de Heritage Parade

Op 20 augustus trekt de Heritage Parade door Rotterdam Zuid. In deze kleurrijke optocht vieren we met (traditionele) klederdracht, muziek, dans en eten samen het multiculturele erfgoed van Rotterdam.
heritage parade

Het is geïnspireerd op het Antilliaanse Oogstfeest en parade (Séu) en het Caribische en Nederlandse carnaval waarbij culturele verhalen worden uitgebeeld in een optocht. Iedere culturele groep is welkom, het mag ingetogen en het mag uitbundig, mensen mogen zich als groep presenteren, maar groepen en individuen mogen zich ook mengen. Er zijn op dit moment al aanmeldingen vanuit de Turkse, Kaapverdische, Antilliaanse, Chinese, Afrikaanse en Nederlandse cultuur.

De parade gaat van De Hillevliet in een route van 2 km naar het Afrikaanderplein, waar een culturele Oogstmarkt plaatsvindt met kraampjes met eten, kleding. Wil je meedoen aan de Heritage Parade? Of wil je een kraampje op de Oogstmarkt? Dat kan nog! Meld je snel aan als groep of als individu bij Ella Broek (e.broek@skvr.nl of 06 30162535)

Samen met Stichting Antilliaanse Culturele Activiteiten organiseert SKVR de Heritage Parade. Het maakt deel uit van Zomer op Zuid.logo's