Studio Pro by KIIRO

Leer van een ervaren artiest de beste workflow om muziek te produceren en te remixen. Van idee, sound en ritme tot compositie en het gebruik van templates-effecten. Met ruimte om te experimenteren. En, je krijgt veel feedback. 

Prijs voor 8 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 64,00
vanaf 21 jaar
€ 85,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 12 t/m 99 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
16:00 - 18:00 uur
01-12-23 t/m 26-01-24
Aran Abe
Inschrijven gratis proefles

Wil jij als opkomende muzikant jouw talent naar een hoger niveau tillen? Dan is de STUDIO PRO cursus iets voor jou! Tijdens deze intensieve cursus leer je alle fijne kneepjes van het vak op het gebied van studiovaardigheden, financiering en het opbouwen van een netwerk in de muziekindustrie.

Studiovaardigheden
Altijd al willen weten hoe je zelf je muziek kunt opnemen en mixen? In onze cursus leer je alle ins en outs van deze studiovaardigheden. Van het juiste gebruik van opnameapparatuur tot het creëren van de perfecte mix, jij wordt een expert op dit gebied. Dit is essentieel voor elke muzikant die zijn professionele carrière serieus neemt.

Regel het geld 
Maar dat is niet alles! Naast de studiovaardigheden besteden we ook uitgebreid aandacht aan het financiële aspect van het uitbrengen van je muziek. Leer hoe je financiering kunt vinden voor je releases, hoe je subsidies kunt aanvragen en hoe je slim kunt omgaan met budgetten. Met deze kennis in huis sta je sterker en kun je jouw muzikale dromen realiseren.

Werk aan je metwerk
Een goed netwerk opbouwen is cruciaal in de muziekindustrie. Daarom helpen wij je ook bij het bouwen van een netwerk van labels, publishers en managers die relevant zijn voor jouw carrière. Leer hoe je kunt connecten met de juiste mensen en krijg waardevolle inzichten en tips van professionals uit de industrie. Dit netwerk kan je deuren openen naar kansen en mogelijkheden die je anders niet zou krijgen.

Van passie naar professie
De cursus is speciaal ontwikkeld voor opkomende muzikanten die hun passie naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu een singer-songwriter, producer of een bandlid bent, deze cursus biedt jou de tools en kennis die je nodig hebt om succesvol te worden in de muziekindustrie.

Waar wacht je nog op?
Schrijf je nu in voor onze cursus en zet de eerste stappen naar een succesvolle carrière als muzikant. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

(De studiolessen zijn in Ableton, dus het gebruiken van andere DAWS wordt afgeraden maar is wel toegestaan.)