Kleintjes kunstfestival

Laat je verrassen met een dag vol zintuiglijke ontwikkeling, plezier & kunst!

Update: In verband met de aangescherpte corona maatregelen verplaatsen we het event onder voorbehoud naar zaterdag 20 maart. 

 

Ga met je kind op avontuur in het

Kleintjes kunstfestival!*

Er is een nieuw festival geboren bij SKVR en we noemen hem en haar: het Kleintjes kunstfestival, een festival voor de allerkleinsten van 0 t/m 5 jaar.

Op zaterdag 20 maart zal er in tijdsblokken een zintuiglijke ervaringsmiddag georganiseerd worden vol muziek, theater, dans en spel. Jij en je kind worden meegenomen op onze routes om verschillende avonturen te beleven in verschillende ruimtes. Samen met diverse docenten ga je aan de slag met onder andere muziek, theater en dans.

Zo zal er een meespeelvoorstelling zijn, een gezellige knutselhoek, een dansworkshop én een babybioscoop. Kom lekker op een van onze zitzakken genieten van een selectie animatiefilms uit het kleuterprogramma van IFFR. De kleintjes kunnen gewoon rondkruipen en lopen in een veilige ruime, zo krijgen de ouders er ook nog wat van mee.

Dus heb jij een baby, dreumes, peuter of kleuter (of ben je er zelf nog één?) en houd je van kunst? Dan is dit de dag voor jullie. Laat je kind spelenderwijs ontdekken en spelen op dit knusse en prikkelende festival.

 

 

Ben jij er ook bij?

hap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*1 begeleider per kind

 

Cursussen

Beeldende kunst Schrijven Theater Dans Muziek Mode & Design Fotografie & Media Mixcursussen