Kleintjes Kunstfestival

Deze kerstvakantie is er weer een Kleintjes Kunstfestival bij SKVR, op locatie Centrum en voor het eerst ook op onze locatie SKVR Ringdijk!
Doe mee met de diverse workshops en de meespeelvoorstelling. Leef je uit in de speelruimte, bekijk de leuke animatiefilms uit het kleuterprogramma van IFFR of ga aan de slag in de maakstudio. We gaan deze keer samen Op Fantasiereis, ga je mee?

Plezier & kunst voor de allerkleinsten, van 1 jaar tot en met 5 jaar. 

Let op! Dit festival werkt met een coronatoegangsbewijs voor de ouder(s)/verzorger(s) die meegaat! Meer weten? Lees onder het grijze blok verder

Prijs voor 1 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 20,00
  • Workshop
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 1 t/m 5 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
09:30 - 12:00 uur
05-01-22 t/m 05-01-22
Diverse docenten SKVR
Vrijdag
09:30 - 12:00 uur
07-01-22 t/m 07-01-22
Diverse docenten SKVR
Kleintjes Kunst Festival

Kom je gezellig meedoen?

Kom met je kind op reis in jullie fantasiewereld tijdens het Kleintjes kunstfestival!*

Jij en je kind worden meegenomen op onze routes om creatieve avonturen te beleven in verschillende ruimtes. Samen met diverse docenten ga je aan de slag met onder andere theater, beeldende kunst en dans. Er is van alles te beleven en maak kennis met de activiteiten en docenten van SKVR! 

De ochtend wordt afgesloten met de meespeelvoorstelling: Op Fantasiereis, inclusief regenbogen en eenhoors! 

Schrijf je nu in via de gele knoppen hierboven.

*1 begeleider per kind

Je bent van harte welkom op ons Kleintjes Kunstfestival! Voor je bezoek  heb je, als volwassen begeleider, een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Schrijf je in voor het Kleintjeskunstfestival op deze pagina.

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

3.Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
   1.testbewijs
   2.vaccinatiebewijs
   3.herstelbewijs

4. Neem naar het Kleintjes of Kinder Kunstfestival je coronatoegangsbewijs (CTB) via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Zorg ook voor een legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Meer informatie
•Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
•Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Veel plezier!