Voorprogramma familievoorstelling Apollo (6+)

Een voorstelling over grenzen verkennen, samenwerken en boven jezelf uitstijgen. En SKVR staat in het voorprogramma!
Datum:
14 april 2024
Tijd
12:00 - 14:00 uur start voorprogramma, 13:15 - 15:15 familievoorstellingen
Locatie
de Doelen
Toegang
Voorprogramma gratis
orkest

RAAF muziektheater en het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) maken een nieuwe muzikale reis naar de maan. Apollo is een muziektheatervoorstelling met een nieuwe compositie van Corrie van Binsbergen en een verhaal door Freek den Hartogh. Apollo is de band van Neil, Buzz en Mike. Sinds de komst van Raaf, hun nieuwe zanger, worden ze beter en beter en dus gaan ze iets heel bijzonders doen. Een concert geven waar niemand dat ooit gedaan heeft: een concert op de maan! Apollo is een muziektheatervoorstelling over muziek maken, grenzen verkennen, samenwerken en boven jezelf uitstijgen. 

Instrumentenparade en kinderorkesten
En er is meer! In de bruisende hal van de Doelen wacht een instrumentenparade voor kinderen. Onder begeleiding van enthousiaste muziekdocenten van SKVR en getalenteerde leerlingen van de Talentroute Muziek, kunnen jonge bezoekers verschillende muziekinstrumenten ontdekken en bespelen. Een unieke kans voor jonge muziekliefhebbers.
Daarnaast laten verschillende kinderorkesten van SKVR hun talenten horen als voorprogramma van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.