SKVR Mode Maaklab voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Ga op zaterdagmiddag in het Mode Maaklab aan de slag. Samen met docent Anne de Graaf ontdek je elke week weer een andere techniek en materiaal. Er zijn zoveel verschillende manieren om mode of andere textiele kunstwerken te maken!
Datum:
15 juni 2024
Tijd
14:00 - 16:00 uur
Locatie
SKVR Hillevliet, Hillevliet 90 Rotterdam Zuid
Voor wie
Kinderen van 7 t/m 12 jaar
Mode maak lab

In het Mode Maaklab maak je mode en kunstwerken van stof. Iedere week ga je aan de slag met een nieuwe techniek of ander materiaal. Maak een tas, telefoonhoesje of pennenzak. Ontwerp kleding op papier. Maak miniatuurkleding. En doe mee met viltfiguurtjes maken, borduren of vingerbreien. Juf Anna geeft je leuke opdrachten. Zij helpt je met goede ideeën en slimme tips. We maken er een gezellige middag van! 

Doe mee 

Inschrijven is niet nodig. Kom gewoon langs en doe mee. Er zijn iedere week 12 plekken, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Het Mode Maaklab maakt deel uit van Zaterdag op Zuid met activiteiten voor kinderen in gebouw De Hillevliet. 

Heb je naast deze workshops zin om een echte outfit te maken? Geef je dan op voor Kings en Queens of Fashion. Op de woensdagmiddag!