Open huis De Hillevliet

Kom een kijkje nemen in verzamelgebouw 'De Hillevliet' . Tijdens deze open dag maak je kennis maakt de Vlietbewoners. Ook krijg je een voorproefje van wat SKVR op deze locatie gaat doen.
Datum:
Waar
Hillevliet 90
Wanneer
Zaterdag 23 oktober van 13.00 -17.00 uur
Entree
Gratis
Beeldmerk Hillevliet

Er wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe SKVR locatie in het verzamelgebouw 'De Hillevliet' op Rotterdam–Zuid. In de voormalige technische school zijn diverse ondernemers, initiatieven en organisaties gevestigd. Op zaterdag 23 oktober worden wijkbewoners uitgenodigd kennis te maken met alle huidige en toekomstige 'Vlietbewoners' zoals Emi op Zuid, Museum Boijmans Van Beuningen en Humanitas. Kom een wandeling maken door het gebouw, doe mee met een activiteit en drink een kopje koffie. Er is programma voor de hele familie! Op de verdieping van SKVR wordt nog flink geklust, zodat het daar begin volgend jaar kan gaan bruisen. Tijdens de open dag van 'De Hillevliet' kan je alvast kennismaken met een aantal activiteiten die SKVR gaat programmeren en we vertellen je over onze plannen. Ook horen we graag wat SKVR voor jou kan doen: waar heb jij zin in en wat heb jij nodig op onze creatieve plek?

 

Loop dus zeker even binnen en kom schilderen, experimenteer in het Maaklab, dans, probeer een muziekinstrument uit of kijk gewoon even rond.

Website
Kijk voor meer informatie over het gebouw en de Vlietbewoners op dehillevliet.nl