Inspiratiesessie Slim organiseren

Inspiratiesessie met culturele instellingen over de vraag: hoe kan ik mijn onderwijs anders organiseren met de inzet van kunstvakdocenten?
Datum:
26 januari 2023
Tijd
12.30-14.30 uur
Locatie
SKVR Hillevliet, 1e verdieping
Adres
Hillevliet 90, Rotterdam
Voor wie
schooldirecteuren
Agenda item slim organiseren lunch

Kenniscentrum Cultuuronderwijs Rotterdam (KCR) en SKVR dragen bij aan het plan Slim Organiseren. Het doel? Het lerarentekort oplossen. Versterken van het onderwijs. Verbeteren van kansengelijkheid in Rotterdam.

Voor wie
Voor schooldirecteuren en teamleden die invloed hebben op de organisatie van het onderwijs. Kom ontdekken tijdens deze inspiratiesessie met culturele instellingen en geniet van een lekkere lunch. Krijg antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn onderwijs anders organiseren met de inzet van kunstvakdocenten? 

In deze bijeenkomst onderzoeken en bespreken deelnemers vraagstukken en oplossingen van scholen in het kader van het lerarentekort en het anders organiseren van onderwijs. Ook verkennen zij mogelijkheden die culturele instellingen hebben met de inzet van kunstvakdocenten. Wereldmuseum, Rotterdam Vakmanstad, Scapino ballet, Villa Zebra, SKVR en IFFR gaan graag het gesprek aan. Kijk voor meer informatie op de website van KCR»

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande knop. Wil je deelnemen, maar kun je deze datum niet? Op donderdag 11 mei en donderdag 8 juni volgen er nog twee sessies.