Kinderfaculteit Pendrecht

De Kinderfaculteit Pendrecht is er voor alle leerlingen van de basisscholen in de wijk Pendrecht. SKVR organiseert hier zowel binnen- als buitenschools aanbod.

Wat we doen

De Kinderfaculteit Pendrecht is er voor alle leerlingen van de basisscholen in de wijk Pendrecht. De Kinderfaculteit organiseert een buitenschools programma met leerzame, creatieve en sportieve lessen en trainingen. Leerlingen ontdekken er wat ze interessant vinden, waar ze goed in zijn en waar hun talenten liggen. De Kinderfaculteit helpt hiermee om het plezier in leren te vergroten en de kansen van kinderen te versterken.

SKVR verzorgt lessenseries voor kleuters in Dans, Beeldend, Theater- en Muziek. We starten ons aanbod op school onder schooltijd en bieden kinderen de mogelijkheid om met Beeldend en Muziek in de vrije tijd naschools verder te gaan. Momenteel worden aan de groepen 7 en 8 Muziek en Techniek lessen aangeboden in het programma Studiostunts. Mogelijk komt daarop binnenkort een vervolg in naar de vrije tijd in de vorm van lessen Beatcreating.

 

De Kinderfaculteit is ontstaan in een goede samenwerking tussen de vier basisscholen: De Koppeling, De Hoeksteen, Over de Slinge en de Beatrixschool en de wijkorganisatie Vitaal Pendrecht.
Belangrijke financier van het programma is Stichting de Verre Bergen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met:  
Han Slinger, coordinator Kinderfaculteit 
h.slinger@skvr.nl