Presenteren

Training van 2,5 uur

Werk onder leiding van een ervaren theaterdocent aan alle aspecten van een overtuigende presentatie.

Wat kun je verwachten?

Hoe sta jij voor een groep? Rollen de woorden vloeiend uit je mond en sta je zelfverzekerd te stralen? Of kun je nog best wat tips gebruiken om je presentatie te verbeteren?

Tijdens de training Presenteren werk je aan alle aspecten die bijdragen aan een overtuigende presentatie: houding, stemgebruik en lichaamstaal. Je wordt je bewust van je eigen voorkomen en leert om te gaan met het ontvangen en geven van feedback. Na deze training weet je beter wat jouw unieke kwaliteiten zijn en hoe je die inzet om je publiek van begin tot eind te boeien.

De trainer is een ervaren theaterdocent, die alle kneepjes van het vak kent en je op professionele wijze voorziet van alle tips die je nodig hebt om je verhaal goed over het voetlicht te brengen. 

Tijdens deze training werk je in een kleine groep van 6 tot 8 personen.
De training duurt 2,5 uur en de investering is €1000-, (ex BTW, prijs geldt voor de hele groep).
De training kan zowel bij SKVR als in company plaatsvinden.

Op verzoek kunnen we maatwerk leveren als jullie willen toewerken naar een concreet eindproduct. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Goed om te weten

Boek op tijd.

Om alles goed voor je te kunnen regelen is het belangrijk dat je op tijd boekt. Laat ons minimaal drie weken van tevoren weten wat je wilt, dan gaan wij meteen voor je aan de slag. 

Wil je de activiteiten last minute inplannen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over boekingen en verhuur lees je terug in onze algemene voorwaarden.
Naar de algemene voorwaarden voor de zakelijke markt >>

Boterhammen of uitgebreide catering?

Vertel ons of je speciale wensen hebt of catering wilt. Wij bieden zelf een eenvoudige lunch, maar werken ook samen met onze Rotterdamse partners, zoals de sociale onderneming Fröbel en Esto Food & Drinks.

Download de menukaart van Fröbel >>

Download de menukaart van Esto Food & Drinks >>

Wat gebeurt er met de opbrengsten? 

SKVR is een stichting en derhalve geen winstgevende instelling. Alle inkomsten worden direct geïnvesteerd in meer kunst en creativiteit voor Rotterdammers. Als klant van SKVR In Bedrijf lever je daar dus automatisch een bijdrage aan. 

Mis je iets in ons aanbod?

Of heb je behoefte aan een goede toespitsing op je specifieke behoeften? Wij horen het graag en denken met je mee. Maatwerk is altijd mogelijk. Houd wel rekening met (mogelijk) extra kosten. 

 

Boek nu of stel je vragen

Heb je een workshop of training uitgekozen of wil je meer informatie?
Neem contact op met Janine Kratzenberg.

Bel tijdens kantooruren: 010-2718344
Of stuur een mail: zakelijk@skvr.nl