Presenteren

Training van 2,5 uur

Werk onder leiding van een ervaren theaterdocent aan alle aspecten van een overtuigende presentatie.

Wat kun je verwachten?

Hoe sta jij voor een groep? Rollen de woorden vloeiend uit je mond en sta je zelfverzekerd te stralen? Of kun je nog best wat tips gebruiken om je presentatie te verbeteren?

Tijdens de training Presenteren werk je aan alle aspecten die bijdragen aan een overtuigende presentatie: houding, stemgebruik en lichaamstaal. Je wordt je bewust van je eigen voorkomen en leert om te gaan met het ontvangen en geven van feedback. Na deze training weet je beter wat jouw unieke kwaliteiten zijn en hoe je die inzet om je publiek van begin tot eind te boeien.

De trainer is een ervaren theaterdocent, die alle kneepjes van het vak kent en je op professionele wijze voorziet van alle tips die je nodig hebt om je verhaal goed over het voetlicht te brengen. 

Tijdens deze training werk je in een kleine groep van 6 tot 8 personen.
De training duurt 2,5 uur en de investering is €1000-, (ex BTW, prijs geldt voor de hele groep).
De training kan zowel bij SKVR als in company plaatsvinden.

Op verzoek kunnen we maatwerk leveren als jullie willen toewerken naar een concreet eindproduct. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Goed om te weten

Boek op tijd.

Minimaal drie weken. Zo lang hebben nodig om alles perfect voor jou te regelen. Last minute plannen? Gewoon even bellen, kijken wij wat we kunnen regelen. 

Meer informatie over boekingen en verhuur >>

Bammetje of uitgebreide catering?

We bieden zelf een eenvoudige lunch. Of een van onze Rotterdamse partners flanst net zo makkelijk een heerlijke catering in elkaar. Laat ons weten wat je wenst! 

Wat gebeurt er met de opbrengsten? 

SKVR is een stichting. Alle opbrengsten worden direct geïnvesteerd in meer kunst en creativiteit. Je draagt dus direct bij aan cultureel Rotterdam. Voelt goed hè? 

Mis je iets in ons aanbod?

Mis je iets of heb je specifieke wensen? We staan altijd open voor suggesties. Kan wel iets veranderen aan de kosten. 

 

Boek nu of stel je vragen

Keuze gemaakt of nog aanvullende info nodig? Celine helpt je verder. 

Bel (010-2718324) tijdens kantooruren of stuur een mail: zakelijk@skvr.nl