Gesprekken voeren

Training van 2,5 uur

Gesprekken voeren, we doen het allemaal in ons werk. In deze training ga je vooral veel zelf aan de slag en reflecteer je op gesprekken van anderen. 

Wat kun je verwachten?

Gesprekken voeren, we doen het allemaal in ons werk. Het voeren van een prettig gesprek is even belangrijk als de moeilijke gesprekken. Of het nu gaat om het binden van je vaste klanten of het mededelen van een moeilijke boodschap aan collega's; je houding en hoe je dingen overbrengt zijn cruciaal.

In deze training, speciaal ontwikkeld door onze theaterdocenten, ga je vooral veel zelf aan de slag en reflecteer je op gesprekken van anderen. Je gaat naar huis met een gereedschapskist aan vaardigheden die je gesprekken voortaan soepeler zullen laten verlopen.

Jullie werken in een kleine groep met 10 tot 14 deelnemers.
Deze training duurt 2,5 uur.
Investering: €1.320,-

Deze training kan zowel bij SKVR als in company plaatsvinden.

Bij de training is maatwerk mogelijk tegen een aangepaste prijs. Van tevoren inventariseren we samen jullie vraag. Wij zorgen ervoor dat de docent de training op maat maakt. 

Goed om te weten

Boek op tijd.

Minimaal drie weken. Zo lang hebben nodig om alles perfect voor jou te regelen. Last minute plannen? Gewoon even bellen, kijken wij wat we kunnen regelen. 

Meer informatie over boekingen en verhuur >>

Bammetje of uitgebreide catering?

We bieden zelf een eenvoudige lunch. Of een van onze Rotterdamse partners flanst net zo makkelijk een heerlijke catering in elkaar. Laat ons weten wat je wenst! 

Wat gebeurt er met de opbrengsten? 

SKVR is een stichting. Alle opbrengsten worden direct geïnvesteerd in meer kunst en creativiteit. Je draagt dus direct bij aan cultureel Rotterdam. Voelt goed hè? 

Mis je iets in ons aanbod?

Mis je iets of heb je specifieke wensen? We staan altijd open voor suggesties. Kan wel iets veranderen aan de kosten. 

 

Boek nu of stel je vragen

Keuze gemaakt of nog aanvullende info nodig? Janine helpt je verder. 

Bel (010-2718344) tijdens kantooruren of stuur een mail: zakelijk@skvr.nl