Gesprekken voeren

Training van 2,5 uur

Gesprekken voeren, we doen het allemaal in ons werk. In deze training ga je vooral veel zelf aan de slag en reflecteer je op gesprekken van anderen. 

Wat kun je verwachten?

Gesprekken voeren, we doen het allemaal in ons werk. Het voeren van een prettig gesprek is even belangrijk als de moeilijke gesprekken. Of het nu gaat om het binden van je vaste klanten of het mededelen van een moeilijke boodschap aan collega's; je houding en hoe je dingen overbrengt zijn cruciaal.

In deze training, speciaal ontwikkeld door onze theaterdocenten, ga je vooral veel zelf aan de slag en reflecteer je op gesprekken van anderen. Je gaat naar huis met een gereedschapskist aan vaardigheden die je gesprekken voortaan soepeler zullen laten verlopen.

Jullie werken in een kleine groep met 10 tot 14 deelnemers.
Deze training duurt 2,5 uur.
Investering: €1.320,-

Deze training kan zowel bij SKVR als in company plaatsvinden.

Bij de training is maatwerk mogelijk tegen een aangepaste prijs. Van tevoren inventariseren we samen jullie vraag. Wij zorgen ervoor dat de docent de training op maat maakt. 

Goed om te weten

Boek op tijd.

Om alles goed voor je te kunnen regelen is het belangrijk dat je op tijd boekt. Laat ons minimaal drie weken van tevoren weten wat je wilt, dan gaan wij meteen voor je aan de slag. 

Wil je de activiteiten last minute inplannen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over boekingen en verhuur lees je terug in onze algemene voorwaarden.
Naar de algemene voorwaarden voor de zakelijke markt >>

Boterhammen of uitgebreide catering?

Vertel ons of je speciale wensen hebt of catering wilt. Wij bieden zelf een eenvoudige lunch, maar werken ook samen met onze Rotterdamse partners, zoals de sociale onderneming Fröbel en Esto Food & Drinks.

Download de menukaart van Fröbel >>

Download de menukaart van Esto Food & Drinks >>

Wat gebeurt er met de opbrengsten? 

SKVR is een stichting en derhalve geen winstgevende instelling. Alle inkomsten worden direct geïnvesteerd in meer kunst en creativiteit voor Rotterdammers. Als klant van SKVR In Bedrijf lever je daar dus automatisch een bijdrage aan. 

Mis je iets in ons aanbod?

Of heb je behoefte aan een goede toespitsing op je specifieke behoeften? Wij horen het graag en denken met je mee. Maatwerk is altijd mogelijk. Houd wel rekening met (mogelijk) extra kosten. 

 

Boek nu of stel je vragen

Heb je een workshop of training uitgekozen of wil je meer informatie?
Neem contact op met Janine Kratzenberg.

Bel tijdens kantooruren: 010-2718344
Of stuur een mail: zakelijk@skvr.nl